Actualitate

Gloria, debut ”cum nu se poate mai nefericit” în noul sezon al Ligii Florilor. Ce spune Horațiu Pașca

(FOTO-VIDEO) Start ratat în ediția 2019/2020 a ligii naționale de handbal feminin pentru CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud. La capătul unui meci tensionat, Gloria a pierdut pe teren propriu în fața echipei SCM Craiova, participantă și ea în Cupa EHF, și ocupă locul 11 după prima etapă a Ligii Florilor.

La pauză a fost 11-10 pentru SCM Craiova, care s-a impus cu scorul de 24-22. Oaspetele au luat spre final avans de patru goluri, diferență pe care echipa antrenată de Horațiu Pașca nu a mai putut-o remonta. Aici desfășurarea partidei.

Pentru Gloria au marcat: Dziyana Ilyina – 6 goluri, Natallia Vasileuskaya – 3, Mariana Costa – 3, Laura Pristăvița – 3, Valentina Ardean Elisei – 3, Daniela Rațiu – 3, Andra Moroianu – 1. Prestația portarilor: Darly Zoqbi de Paula – 3/16 (18%), Ljubica Nenezic – 3/13 (30%), Ana Maria Inculeț – 1/3 (33%).

”Un debut cum nu se poate mai nefericit, din păcate am pierdut acasă cred eu fiindcă nu am reușit să ne apărăm așa cum ne doream și așa cum ne-am pregătit toată vara, din moment ce Patricia Vizitiu îți marchează 10 goluri. Sunt dezamăgit, dar a intervenit poate și tracul debutului, sunt multe jucătoare noi… Cu siguranță vom arăta mai bine de la meci la meci. Trebuie să ne digerăm frustrările foarte repede pentru că ne așteaptă un meci important la Rapid, de unde trebuie să luăm toate cele 3 puncte, chiar suntem condamnați să câștigăm acolo. Îmi pare rău că nu am reușit sa le oferim bistrițenilor victoria în acest debut competițional. Le mulțumesc că au umplut Sala Polivalentă, îmi pare rău că i-am dezamăgit și le spun cu mâna pe suflet că vom crește de la meci la meci și vom fi echipa pe care toți speră să o vadă. Nu este suficient să fim cotați o echipă bună, trebuie să și demonstrăm, și asta se poate face doar prin foarte multă muncă și seriozitate”, a declarat Horațiu Pașca.

În etapa a 2-a, Gloria joacă în deplasare cu Rapid București – vineri 6 septembrie, ora 17.00, în direct pe TVR HD.

4 comentarii

  • Paraschiv e cea mai buna.Greu va fi sezonul acesta și cu jocuri grele în cupele europene și în campionat mai ales că banca de rezerve e cam subțire.Succes in noul sezon și realizări cât mai multe fără accidentări nedorite.

  • Domnule Pasca e aceeași problema din începutul sezonului trecut:fetele nu au dezvoltate relațiile de joc.Fa bine și fă niste minuni la antrenamente și le leagă pe fetele astea într-un suflet în echipa asta.M-am saturat eu nemernicul de suporter sa te motivez cu comentarii pe acest ziar onorabil ca dumneata sa îți faci treaba.Ma doare sa vad cum bieții suporteri bistrițeni pe Facebook suferă pentru voi in timp ce voi faceți experimente pe salarii de mii de euro.Trezirea domnule Pasca…Și rogu-te să mă contrazici din nou…Pentru binele acestei echipe care este a bistrițenilor…Patrioți 100 la sută…

    • fotbalul sa mai astepte!!!! ani si ani de zile s-au pompat bani in fotbal in detrimentul altor sporturi!!!!!!!!!! fotbalul este doar pentru cativa !!! este si baschet, si karate si gimnastica etc.!!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS