Sport

Gloria, în linie dreaptă pentru ”marea bătălie”

Echipa de fotbal Gloria 2018 Bistrița-Năsăud este deja calificată pentru primul baraj de promovare în liga secundă, de pe locul 2 în Seria 10 a Ligii a 3-a, urmând să joace cu câștigătoarea Seriei 9, Corvinul Hunedoara (miercuri 24 mai la Bistrița și sâmbătă 27 mai în deplasare).

În cealaltă dublă de baraj, FC Bihor Oradea (locul 1 în Seria 10) o va întâlni pe Unirea Ungheni (locul 2 în Seria 9).

Învingătoarele se vor confrunta apoi într-o dublă manșă decisivă pentru accederea în Liga a 2-a.

Până atunci mai sunt două runde din play-off, iar Gloria întâlnește în deplasare în etapa a 8-a, penultima, formația Lotus Băile Felix, vineri 12 mai, de la ora 18.00.

Antrenorul Gloriei, Adrian Falub, spune că Gloria a făcut un mare pas înainte. ”Ne pregătim pentru baraj, suntem fericiți că am ajuns aici. Ne-am îndeplinit al doilea miniobiectiv, urmează marea bătălie care se va da la finalul lunii. A fost o serie grea, cu adversari foarte buni, am suferit ca să ajungem la baraj, n-a fost așa de simplu. Sunt mulțumit că am crescut ca și club, odată și cu venirea lui Aurelian Băbuțan în conducere suntem pe un drum foarte bun, am ajuns la un anumit nivel, am făcut un progres extraordinar. Sunt fericit că de la câțiva oameni la stadion am ajuns să jucăm cu câteva mii în tribune, ceea ce spune foarte mult. Am făcut acum un pas important, lumea a redescoperit că există Gloria Bistrița, care cred că va ajunge unde îi este locul și unde a fost atâția ani. Este un proiect important aici, care poate aduce satisfacție oamenilor și asta e cel mai important. Am văzut și fetele de la handbal că au făcut un campionat extraordinar și termină în primele trei, echipa de fotbal feminin a promovat. Sper să reușim și noi să ajungem în Liga a 2-a”.

Fundașul Costinel Gugu a afirmat că Gloria își propune să câștige și ultimele două meciuri din play-off, pentru a intra cu moral cât se poate de bun la baraj. ”Suntem motivați să promovăm în Liga a 2-a, vor fi meciuri importante în care se pleacă de la 50-50 la sută șanse”.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS