Actualitate

Gloria, învinsă de ultima clasată în Liga Florilor. Ce spun antrenorul și căpitanul echipei

Echipa de handbal feminin Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a jucat în etapa a 10-a a Ligii Florilor, la Sfântu Gheorghe, într-un meci considerat în deplasare, contra formației Cluj-Napoca.

Fetele antrenate de Horațiu Pașca au pierdut la limită, 24-25 (14-17), în fața ultimei clasate, care a obținut cu această ocazie prima victorie în campionat. Gloria a condus cu 23-20, însă în ultimele 15 minute de joc a înscris o singură dată.

Pentru Gloria au marcat: Laura Pristăvița – 5, Dziyana Ilyina – 4, Mariana Costa – 4, Nicoleta Dincă – 3, Natallia Vasileuskaya – 3, Almudena Rodriguez – 2, Valentina Ardean Elisei – 1, Raluca Băcăoanu – 1, Andra Moroianu – 1.

Aici desfășurarea partidei live text.

În urma acestui rezultat, Gloria rămâne pe poziția a 6-a în clasament.

”Sunt puține lucruri de spus după meciul de astăzi. Am avut momente în care am ratat nepermis de mult. Trebuie să mai lucrăm la nivel mental. Am jucat foarte bine în compania unor formații puternice, am câștigat puncte cu acestea și am pierdut neprogramat două jocuri – cele cu Slatina și Cluj. Pentru mine era important să nu facem pași greșiți. Trebuie să strângem rândurile și să mergem mai departe, să ne gândim foarte bine care ne sunt pretențiile și viitorul, pentru că nu putem lăsa timpul să treacă în speranța că mâine va fi altfel. Vom face o analiză. Lucruri de genul acesta se întamplă, echipa trebuie să fie unită, să meargă mai departe pentru că este o echipă bună, cu pretenții în Liga Florilor, care poate învinge pe oricine, doar că din păcate suntem în momentul în care putem pierde cu oricine”, a declarat antrenorul Horațiu Pașca, potrivit paginii de Facebook a clubului.

”O să meditez la tot ceea ce s-a întâmplat pe final de joc. Cred că echipa din Cluj a crezut mai mult decât noi că poate să câștige acest meci. Trebuie să vorbim, să ne încurajăm și să o luam de la capăt pentru că peste câteva zile ne așteaptă un meci doarte dificil. Nu mai avem voie să facem pași greșiți dacă avem pretenții și ne dorim să prindem anul acesta un loc de cupă europeană”, spune pivotul Daniela Rațiu, căpitanul echipei.

În runda următoare, a 11-a, echipa bistrițeană va juca marți 23 februarie, de la ora 13.15, în Sala Polivalentă din București, într-o partidă considerată pe teren propriu, cu SCM Craiova (locul 10).

https://www.facebook.com/FederatiadeHandbal/posts/1495069260683728
Etichete

5 comentarii

  • Performanță la cheltuit bani publici.
   Cel mai bun exemplu, au bucureștenii echipa campioană dar nu au apa calda și căldură.
   Ce aduce performanta în acest caz ?
   Mai mulți copii sau bistrițeni care fac sport ?
   Mai mulți turiști ?
   3 % din buget din vânzarea de bilete.

 • Sloganul „Gloria , Gloria / Lupta si vei castiga ! trebuie inlocuit de data asta cu unul datator de „sperante” :”Gloria , Gloria / Ai pierdut pe mana ta…/ Gloria , Gloria / AI PIERDUT CA TREBUIA!?

 • Din ce se vede aceasta echipa nu ca nu are jucătoare NU ARE ANTRENOR.
  Se insista cu dl. Pasca in condițiile in care nimic nu îl recomanda.
  Se insista cu jucătoare de reala valoare individuală dar care nu formează o echipa.Din nou poate e de vina ACELAȘI SLAB ANTRENOR( ca sa nu folosim cuvinte mai dure cum ar fi MEDIOCRU) .
  Sau poate ne gândim la lucruri necurate : PARIURI SPORTIVE, altfel cum se explica ultimele 15 minute sau se explica in baza aceluiași parcurs SLAB din ultimele sezoane ( joc slab, fără scheme, lipsa de viteza , bazat pe pătrunderi individuale cu speranța da de intra cumva in poarta) altfel spus echipa fără antrenor.
  OARE CÂND SE FACE AI UN TRANSFER LA NIVEL DE BANCA TEHNICA? Întreb și eu
  Sau poate ne spune cineva motivele pentru care un asemenea antrenor este ținut in brațe după atâția ani in care și-a demonstrat limitele.

 • Draga d-le Nicu poti sa crezi si sa spui orice dar ca Horatiu Pasca nu este un antrenor bun , Nu poti ! Este unul dintre cei mai buni antrenori pe care-i are Romania la aceasta ora . Desigur , vorbesc de handbalul feminin . Ceilalti antrenori care il apreciaza l-au votat sa fie antrenorul echipei nationale , obtinand 2 voturi , dupa Adrian Vasile care a cumulat 7 sau 8 si inaintea lui Tadici care a obtinut 1 vot. Probabil nu sunteti la curent dar Gloria are 5 (cinci) jucatoare selectionate in lotul largit care se pregateste pentru preliminariile olimpice din Muntenegru ( Laura Pristavita , Nicoleta Dinca , Ana maria Mazareanu , Anda Moroianu , Raluca Bacauanu ) . Credeti ca antrenorul si omul Horatiu Pasca nu are niciun merit ? Trebuie sa dam cezarului ce e al cezarului.Asa stand lucrurile, lasati-o mai moale cu denigrarile omului HP.Daca ieri a fost ceva ce nu a mers d-l antrenor impreuna cu fetele vor repara cea ce trebuie reparat si sper ca ne vor oferi multe momente frumoase si de-acum incolo. „Nu ucideti pasarea cantatoare!” .S-apoi d-le draga , vecinii se mai ajuta intre ei…Prietenii adevarati se cunosc numai la nevoie. Asa cred.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.