Sport

Gloria, meci pe Stadionul ”Jean Pădureanu” în etapa a 2-a din play-off

În etapa a 2-a a play-off-ului Seriei 9 din Liga a 3-a la fotbal, liderul Gloria 2018 Bistrița-Năsăud primește vizita formației ACS Mediaș.

Meciul este programat vineri 5 aprilie, de la ora 17.00 pe Stadionul ”Jean Pădureanu” din Bistrița.

Înaintea acestei partide, cele două echipe sunt despărțite de 9 puncte în clasament, Gloria fiind prima în serie, în timp ce oaspeții ocupă locul 3. În prima rundă din play-off, Gloria a trecut cu 3-0 acasă de CS Universitar din Alba Iulia, în timp ce ACS Mediaș a pierdut pe teren propriu cu Unirea Ungheni, scor 1-2.

”Partea aceasta de primăvară a campionatului este atipică, noi de 12 meciuri jucăm cu trei echipe. Am jucat de patru ori cu Universitar, de patru ori cu Mediaș, de trei ori cu Ungheni. Nu e un campionat normal, e foarte dificil de jucat, acum întâlnim Mediaș a doua oară într-o lună. Suntem obligați să câștigăm acest meci, cu trei puncte am fi deja la baraj. Va fi dificil pentru că Mediaș vine după două înfrângeri consecutive, greu de digerat, și e un meci deosebit de important și pentru ei. Am jucat cu ei și acasă și în deplasare și știm ce greu ne-a fost. Ca să câștigăm va trebui să facem ceva în plus, să ne autodepășim, să ne creștem nivelul de joc. Sper să fie cât mai multă lume la stadion, pentru noi este foarte importantă această comuniune între noi și spectatori, cu toții împreună putem obține promovarea”, spune antrenorul Gloriei, Adrian Falub.

Celălalt joc din această etapă, CS Universitar din Alba Iulia – Unirea Ungheni, se dispută sâmbătă 6 aprilie, de la ora 17.00.

LocEchipaMVEIGol+/-Pct
1.CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud11003-0343
2.CS Unirea Ungheni 201811002-1136
3.ACS Mediaş 202210011-2-134
4.CS Universitar din Alba Iulia10010-3-331

Primele două clasate în play-off vor disputa două runde de baraj pentru promovarea în Liga a 2-a. Mai întâi, în dublă manșă, locul 1 din Seria 10 va întâlni locul 2 din Seria 9, iar locul 2 din Seria 10 va juca împotriva locului 1 din Seria 9. Învingătoarele vor disputa o dublă manșă decisivă pentru promovare. Aici situația din Seria 10. Cele mai bune 4 dintre cele 5 echipe învinse în finalele barajelor intră într-o mini-competiție formată din semifinale și finală (un singur joc pe terenul primei extrase la “împerechere”), câştigătoarea finalei urmând să promoveze în Liga a 2-a.

Etichete

18 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS