Actualitate

Gloria obține încă 3 puncte și termină turul pe podium

Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a câștigat meciul de pe teren propriu din etapa a 13-a a Ligii Florilor la handbal feminin, ultima din tur, în sala Complexului Sportiv Unirea, și a terminat prima parte a campionatului pe locul 3, la egalitate de puncte cu Rapid București, aflată pe poziția a 2-a.

Fetele antrenate de Horațiu Pașca s-au impus în fața echipei Măgura Cisnădie (locul 10) cu scorul de 36-29 (18-16).

Au marcat: Nina Zulici – 8, Cristina Laslo – 6, Laura Pristăvița – 4, Florina Chintoan – 4, Bianca Bazaliu – 4, Sonia Seraficeanu – 3, Paula Posavec – 2, Zeljka Nikolici – 2, Tamires Morena De Araujo – 1, Deborah Kpodar – 1, Noemi Mezei – 1.

Procentajele portarilor: Iulia Dumanska – 8/32 (25%), Renata De Arruda 3/8 (38%).

”N-am fost în cea mai bună formă a noastră, am greșit destul de mult mai ales în prima repriză, iar faptul că am simțit aproape permanent că Cisnădie poate să revină în joc și noi să cădem a făcut să mi se pară cel mai lung meci de până acum din acest campionat. Mă bucur că am reușit să ne păstrăm capul pe umeri până la urmă. Am condus la șapte goluri, Cisnădie a revenit la patru, a avut o șansă clară de a se apropia la trei și se putea întâmpla orice. Am ratat nepermis de mult, din situații clare. N-a fost cel mai bun meci al nostru. Mă bucur că am câștigat această partidă, mă bucur că ne continuăm parcursul bun”, a declarat antrenorul Gloriei, Horațiu Pașca.

În etapa a 14-a, prima din retur, Gloria joacă tot acasă, cu HC Zalău (duminică 29 ianuarie, ora 12.30, Complexul Sportiv Unirea, în direct la TV pe Pro Arena).

Clasamentul la vârf în acest moment: 1. CSM București – 37 puncte, 2. Rapid București – 31 puncte, 3. Gloria 2018 Bistrița-Năsăud – 31 puncte, 4. SCM Râmnicu Vâlcea – 29 puncte, 5. Gloria Buzău – 28 puncte.

1 comentariu

  • Nu a fost un meci prea reusit pentru echipa noastra. Ar fi trebuit sa marcheze mai multe goluri (pentru a-si imbunatati golaverajul) dar jucatoarele si-au batut joc de ocaziile multe pe care le-au avut. Ca mai mereu , echipa noastra a beneficiat si in aceasta seara de jocul exact si foarte eficient al Ninei Zulici. Este mare pacat ca aceasta minunata jucatoare nu a putut fi pastrata in lotul echipei bistritene. Este greu de crezut ca se va putea transfera pe acest post o jucatoare mai buna decat ea. Apararea noastra a fost destul de slaba , permitand unei jucatoare ca Elena Dache Rosu (care la nationala n-a rupt niciodata „gura targului”) sa patrunda si sa inscrie de prea multe ori. Puterea adevarata a echipei ar trebui sa se vada insa la meciul din deplasarea de la Valcea pentru care trebuie depuse toate eforturile , daca Gloria doreste sa se claseze la finalul campionatului pe podium.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS