Sport

Gloria pierde în fața Rapidului, în Liga Florilor

Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a suferit a doua înfrângere în acest sezon al Ligii Florilor la handbal feminin, în deplasare cu Rapid București, într-un meci contând pentru etapa a 6-a.

Gloria a cedat în fața vicecampioanei, aflată în prezent doar pe locul 6, cu scorul de 22-30 (10-14).

Au marcat pentru echipa bistrițeană: Cristina Laslo – 8, Seynabou Rodriguez – 4, Nicoleta Dincă – 2, Tamires Frossard – 2, Gnonsiane Niombla – 2, Sonia Seraficeanu – 2, Bianca Bazaliu – 1, Paula Posavec – 1.

În urma acestui rezultat, Gloria a căzut pe locul 5 în clasament.

Campionatul se întrerupe pentru meciurile naționalei României cu Bosnia şi Grecia, din 11 şi 14 octombrie, în preliminariile Campionatului European din 2024. De la Gloria au fost selecționate în echipa României Iulia Dumanska, Bianca Bazaliu, Nicoleta Dincă, Cristina Laslo și Sonia Seraficeanu.

Următorul meci al Gloriei, cel din etapa a 7-a, este programat vineri 20 octombrie, de la ora 17.30, acasă cu Minaur Baia Mare.

4 comentarii

 • Mare rusinica! Era o ocazie rarisima ca Gloria sa bata Rapidul , fara Kanor , fara Buceschi , fara Grozav. Daca dupa 9 zile de pregatire (din greu , dupa declaratia d-nei Niombla , in traducere aproximativa a Soniei Seraficeanu!) echipa se prezinta astfel inseamna ca noi cei care avem asteptari nu putem sa mai intelegem nimic. Am vazut meciul Cisnadie- Valcea , o frumusete de meci in care jucatoarele celor doua echipe „au murit pe teren”. Nu a fost cazul pentru jucatoarele Gloriei care parca asteptau sa se termine meciul , oricum , numai sa se termine.Astazi , pentru modul cum au luptat pe teren , cred ca in afara Cristinei Laslo a tinerei domnisoare Seynabou si partial a Renatei de Arruda , celelalte fete nu-si merita banii. Poti oricand sa pierzi dar daca te lupti pe teren cu inima , dand tot ce poti , meriti tot respectul. Astazi nu pot sa spun mai multe dar o perioada nu voi mai merge la meciurile de acasa. Atat pot face eu. Altii sa faca ce cred si ce pot ei (fani , sponsori , finantatori etc.).

  40
  2
 • In primele zece minute am încercat cu aruncări de la distanta nereușite; pe lângă poarta, în blocaj, in portar.
  S-a văzut clar că nu se poate trece pe acolo si ca apărarea Rapidului sta bine.central.
  Am încercat pe flancuri, fără succes; ratări si intervenții inspirate ale portarului Rapidului.
  Am jucat in șase multe minute, din cauza eliminărilor sau a schimbărilor neregulamentare.

  Fetele trebuie încurajate, sunt bune, au valoare, au jucat mai bine in trecut si pot juca la fel de bine si in viitor.
  Asta o știm si noi si asta o știu si ele.

  Poate că Nicoleta Dincă ar trebui sa isi schimbe adidașii și să joace din nou cu cei de culoare 💜 care i-au purtat noroc si i-au dat încredere.

  Sonia Seraficeanu are si ea nevoie de încurajările noastre,❤️.

  Bianca Bazaliu cred că e făcută din oțel, sunt convins că nu are nevoie de încurajările noastre și că va sparge plasa portii in meciul următor, indiferent de ce scriem noi aici.

  In handbal e cam asa; daca dai un gol, prinzi încredere , vezi ca se poate si mai dai încă un gol si încă unul.
  Daca începi meciul prost, cu ratare, te temi ca vei rata din nou, că va apăra portarul și că vei fi criticat. Și chiar asta se va întâmpla.
  Sper ca jucatoarele Gloriei să inscrie o mulțime de goluri in meciurile naționalei României cu Bosnia-Herzegovina si Grecia și că se vor întoarce la Bistrita, convinse că pot face acelasi lucru și la echipa de club.

  7
  6
 • Nivelul chelnerului. Nerușinare și opulență pe bani publici. E doar manifestarea vizibilă a aroganței aurite și jafului fără măsură. Îngroparea preconizată a peste 8,5 milioane de euro la Comlod nu va fi văzută și nu va putea fi apreciată la dimensiunea ei de nimeni. 20.500 Euro/mp construit. Nici palatele șeicilor din Dubai nu au înghițit niciodată asemenea sume. Acum chiar, în spatele mash-urilor care maschează schela, la Consiliul Județean se înlocuiește tâmplăria nouă din lemn stratificat cu alta din aluminiu să-și facă baronul suma căci se apropie alegerile. Florin Țurcanu, eliberat ieri, Dumitru Buzatu arestat alaltăieri … ce au în comun acești oameni. Multe!

  6
  3
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS