Actualitate Recomandări

Gloria și-a prezentat lotul și a câștigat amicalul cu CSU Cluj-Napoca (FOTO-VIDEO)

Lotul echipei de handbal feminin CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud pentru noul sezon a fost prezentat publicului la Sala Polivalentă, în cadrul unui eveniment care a cuprins și un recital al trupei Khameleon Band, o reprezentație a majoretelor de la Cheers All Stars și un meci de pregătire cu CSU Cluj-Napoca.

Antrenorul Horațiu Pașca va miza în viitorul sezon, care pe lângă partide în Liga Florilor și Cupa României aduce și participarea în premieră în cupele europene, pe următoarele jucătoare: Darly Zoqbi de Paula (nr. 12 pe tricou), Ljubica Nenezic (16), Ana-Maria Inculeț (94) – portari, Nicoleta Dincă (2), Magdalena Paraschiv (3), Laura Pristăvița (4), Szilvia Szabo (5), Maria Țanc (8), Diana Șamanț (9), Valentina Ardean Elisei (15), Teodora Bloj (17), Daniela Todor (18), Dziyana Ilyina (21), Daniela Rațiu (24), Andreea Tetean (25), Natallia Vasileuskaya (28), Ștefania Lazăr (67), Andra Moroianu (79), Mariana Costa (88), Bianca Zegrean (96).

Gloria s-a impus cu scorul de 32-29 (17-17) în amicalul cu CSU Cluj-Napoca. Au adus victoria Ilyina (6 goluri), Vasileuskaya (4), Lazăr (4), Zegrean (3), Moroianu (2), Bloj (2), Ardean Elisei (2), Diana Șamanț (2), Pristăvița (2), Paraschiv (2), Dincă (2), Szabo (1).

Declarațiile antrenorului Horațiu Pașca:

În 2 august, Gloria pleacă spre Coreea de Sud, unde în perioada 6-11 august va participa la ”2019 Busan International Friendly Women Club Handball Tournament”. Echipa bistrițeană va juca în 6 august cu naționala Angolei, o zi mai târziu cu Ringkobing Handbold din Danemarca, iar în 9 august cu Zvezda Zvenigorod (Rusia). Ultimele două partide se vor disputa în 10 august, cu naționala Australiei, și în 11 august, cu echipa din Busan (Coreea de Sud).

La revenirea din Coreea de Sud, Gloria va juca o dublă de pregătire, în deplasare, în compania formației HC Zalău.

Debutul în campionat este programat în 31 august, pe teren propriu cu SCM Craiova. În Cupa EHF, Gloria va lua startul în turul 3 preliminar (9/10 noiembrie prima manșă, 16/17 noiembrie manșa a doua), ultimul înainte de grupe. Tragerea la sorți va avea loc în 22 octombrie.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.