Sport

Gloria, team building la Colibița. Handbalistele au urcat pe Vf. Bistricior

Echipa de handbal feminin Gloria 2018 Bistrița-Năsăud s-a reunit în vederea noului sezon competițional și participă în această perioadă la un team building în Colibița.

Cu această ocazie, handbalistele Gloriei au cucerit Vârful Bistricior din Munții Călimani, urcând la altitudinea de 1.990 m. De acolo au admirat frumuseţea lacului Colibiţa, Pasul Tihuţa, Vârful Pietrosul și perla Munţilor Bârgăului, Vârful Heniu.

Cinci jucătoare ale Gloriei au fost convocate la naţionala de handbal feminin a României, care se va reuni în intervalul 26-30 iulie, la Mioveni, unde va disputa şi două amicale cu Spania. De la Gloria au fost convocate cinci jucătoare: Iulia Dumanska, Bianca Bazaliu, Nicoleta Dincă, Sonia Seraficeanu, Cristina Laslo. Totodată, Seynabou Mbengue Rodriguez a fost convocată la naționala Spaniei pentru meciurile cu România.

Noul sezon al Ligii Florilor începe în 2 septembrie, Gloria urmând să joace acasă cu CSM Târgu Jiu. Până atunci, la TeraPlast Arena din Unirea va avea loc în 4 și 6 august un turneu amical internațional la care vor mai lua parte VSC Debrecen (Ungaria), ES Besancon (Franța) și Gloria Buzău. Echipa bistrițeană este calificată direct în grupele EHF European League, tragerea la sorții fiind programată în 23 noiembrie, iar primul meci din grupă în ianuarie anul viitor.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.