Sport

Gloria, ultima repetiție înainte de baraj, pe Stadionul ”Jean Pădureanu”

Echipa de fotbal Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, calificată la barajul de promovare de pe locul 2, încheie play-off-ul Ligii a 3-a pe teren propriu, în compania câștigătoarei seriei, FC Bihor Oradea.

Partida care se va disputa pe Stadionul ”Jean Pădureanu” din Bistrița este programată vineri 19 mai, de la ora 18.00, iar intrarea este liberă.

Lovitura de începere va fi dată de un alt fost mare jucător al echipei bistrițene, Adrian Florea, care a evoluat și pentru Steaua într-o perioadă istorică. ”Ne bucurăm să îl avem alături pentru a da lovitura de începere a meciului pe unul dintre cei mai emblematici jucători ai Gloriei – orădeanul stabilit la Bistrița, Adrian Florea. În cariera sa de la Gloria, din perioada 1982-1990, a marcat de peste 120 de ori și s-a remarcat prin atitudine, joc și mai ales golurile din lovituri libere. Vă așteptăm la stadion să îl aplaudăm împreună pe Adrian Florea, mulțumindu-i astfel lui pentru tot ceea ce a oferit în cariera sa Gloriei și publicului bistrițean dar și să îi încurajăm pe fotbaliștii noștri la ultimul meci din play-off”, transmite gruparea bistrițeană.

Gloria este deja calificată pentru primul baraj de promovare în liga secundă, de pe locul 2 în Seria 10 a Ligii a 3-a. Echipa bistrițeană va juca împotriva câștigătoarei Seriei 9, Corvinul Hunedoara, miercuri 24 mai la Bistrița și sâmbătă 27 mai în deplasare. În cealaltă dublă de baraj, FC Bihor Oradea (locul 1 în Seria 10) o va întâlni pe Unirea Ungheni (locul 2 în Seria 9). Învingătoarele se vor confrunta apoi într-o dublă manșă decisivă pentru accederea în Liga a 2-a.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.