Sport

Gloria, victorie dramatică în Liga Florilor

Echipa de handbal feminin Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a învins în deplasare, la capătul unui joc tensionat, formația HC Zalău, într-un meci contând pentru etapa a 4-a a Ligii Florilor.

După o partidă strânsă, Gloria a câștigat la Zalău cu scorul de 23-21 (10-11).

HC Zalău, pregătită de Gheorghe Tadici, a fost în avantaj până cu șapte minute înainte de final, când Gloria a preluat conducerea (20-19), reușind până la urmă să se impună la două goluri diferență, după ce gazdele au egalat la 20 și la 21.

Pentru Gloria au marcat: Bianca Bazaliu – 8, Cristina Laslo – 4, Gnonsiane Niombla – 3, Tamires Frossard – 2, Ida Dahl – 2, Nina Bulatovici – 2, Laura Pristăvița – 1, Nicoleta Dincă – 1.

Portarul Renata De Arruda a avut 6 intervenții reușite, în timp ce Iulia Dumanska a salvat 3 mingi.

În urma acestui rezultat, Gloria a urcat pe locul 3 în clasament.

În etapa următoare, a 5-a, echipa antrenată de Horațiu Pașca va juca pe teren propriu, la TeraPlast Arena din Unirea, cu Măgura Cisnădie (locul 9), sâmbătă 23 septembrie, de la ora 17.00.

Aici meciul integral.

2 comentarii

 • După meciul cu Craiova , din etapa trecută, când am pierdut cu 30-28, am zis că am înscris suficient de multe goluri pentru a câștiga, insă am încasat prea multe goluri. Ca problema e in apărare, si că nu ar trebui să scoatem mingea din propria poarta, de mai mult de 12 ori/repriză.

  Zalăul ne-a condus azi, până in minutul 53, dar eu tot timpul am fost FERM CONVINS că vom întoarce rezultatul meciului. Era diar o chestiune de timp.
  Am incasat pana la pauza 11 goluri. (11-10 pentru Zalău).
  Era după plan! Am incasat mai puțin de 12 pana la pauza.
  Am început meciul cu doua ratări ale extremelor, sau mai bine zis portarul Zălanului, Țegean, a făcut un meci mare. Doamne câte mingi a scos, a fost enervant de bună! Și Zalaul ne-a dat doua goluri din 7m.
  Cred ca Zalaul a marcat jumătate din goluri din 7m.
  Deci, apărarea Gloriei a jucat foarte bine. Ne-au dat putine goluri din acțiune.

  Cand jocul COLECTIV al Gloriei nu funcționează prea bine, e important să ai INDIVIDUALIȘTI care isi asuma responsabilitatea, iau jocul pe cont propriu și fac diferența.
  Gata cu glumele si cu jocul încâlcit! Se apropie finalul meciului si noi suntem conduse cu un gol!
  Dati-mi mingea și câștig eu meciul, dacâ echipa nu poate!!!
  Bazaliu, ❤️, arată ce poate. Înscrie gol după gol, dar nu cu torpile si ghiulele de la 10 m distanta, ci prin pătrundere di șut de la semicerc!
  Ida Dahl ❤️ după ce a făcut doar faza defensiva timp de 50 min. joacă ca și pivot, si trage o eliminare de 2 minute, atrage apărarea după ea si creaza spațiu de șut si gol pt o coechipieri, si da si doua goluri de am rămas cu gura căscată!
  Nici nu am apucat sa văd ce a-a întâmplat, atât de repede s-a petrecut totul si atât de tare a tras la poarta.
  Era cu soațele la poarta, înconjurată de 3 adversare, plonjează in lateral, paralel cu semicercul, si paralel cu linia de poarta.
  Scandinavii nu se dau niciodată bătuți! Cred in victorie și după fluierul de final!

  10
  3
  • Am observat că an făcut o greșeală; am spus “Nu se sau niciodată bătuți” in loc de Nu se dau bătuți niciodată!
   Dar, tot pe Radio România Cumtural am auzit de Călin Andrei Mihăilescu, care zice că el a “trăit in Canada i jumătate de viață și in România o viață întreagă”
   Și eu am trăit in Danemarca o jumătate de viața si in România o viața întreagă!

   6
   7
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.