Recomandări Social

Gospodarii din Sîngeorz-Băi şi Poiana Ilvei l-au dat gata pe ministrul Agriculturii

(FOTO) Membrii Cooperativei Sîngeorz-Băi şi ai Cooperativei Poiana Ilvei au fost prezenţi la Agraria 2018 cu produse tradiționale și port autentic din Ținutul Grăniceresc.

Standul gospodarilor din judeţ a fost vizitat şi de ministrul Agriculturii, Petre Daea, care a gustat din mâncarea pregătită la ceaun. I-a explicat cum stau lucrurile în această zonă Emil Iugan, preşedinte de onoare al Forumului Montan Bistriţa-Năsăud, un promotor al zonei de munte.

„Mândri pentru privilegiul de a fi ţărani”, au scris pe Facebook cei de la Stâna Putredu Moară.

„Agraria 2018! (Jucu, CJ) Succint, bistrițenii noștri au fost bine primiți și apreciați la târg! Felicitări! Mult succes tuturor fermierilor din județul nostru și un an bun agricol! 🍀”, a menţionat şi Ioan Nuţu Tabără, şeful Direcţiei pentru Agricultură Bistriţa-Năsăud.

Ajunsă la cea de a 24-a ediție, Agraria a avut loc, anul acesta, între 19 şi 22 Aprilie 2018, în localitatea Jucu, județul Cluj. Agraria este primul târg pe care DLG Intermarketing l-a organizat în România și care, din anul 1995 și până în prezent, și-a clădit, ediție după ediție, un nume puternic, devenind evenimentul agricol numărul 1 al Transilvaniei.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS