Actualitate

Grăbit să ajungă la ţară, un şofer de 65 de ani a lovit o femeie şi o fetiţă care traversau pe zebră (FOTO)

Un bărbat de 65 de ani, aflat la volanul unui Matiz, a lovit, miercuri după-amiaza, o femeie şi o fetiţă de 6 ani care încercau să traverseze Bulevardul Decebal pe trecerea de pietoni. "Mă grăbeam să ajung la ţară", s-a scuzat bătrânul care susţine că a fost orbit şi de soarele care-i bătea direct în ochi.

Bărbatul de 65 de ani, fost taximestrist la Unitaxi, aşa cum singur a recunoscut, conducea miercuri după-amiaza un Matiz pe Bulevardul Decebal, grăbit să ajungă la ţară împreună cu soţia. În timp ce circula dinspre Piaţa Decebal spre Complexul Winmarkt, el nu a încetinit în dreptul unei treceri de pietoni aflată în apropiere de Cinema Dacia, aşa că nu le-a mai putut evita pe o femeie şi pe fiica ei de şase ani care au păşit pe zebră cu intenţia să traverseze strada.

„Graba, graba! Uitaţi, am maşina plină. Mă duc cu soţia la ţară. Mă grăbeam. Strălucea şi soarele, erau şi maşini parcate la marginea drumului. Nu le-am văzut pur şi simplu. Am fost taximetrist, cunosc bine oraşul”, a spus bărbatul care a susţinut că nu a consumat alcool.

Două ambulanţe au sosit la locul accidentului să acorde îngrijiri celor două victime care au suferit traumatisme. De asemenea, două echipaje de Poliţie au dirijat circulaţia şi au făcut măsurători.

Cel mai probabil bărbatul va fi cercetat pentru că nu a acordat prioritate pietonilor şi pentru vătămare corporală din culpă.

accident dacia 2 accident dacia 3 accident dacia 4 accident dacia 5 accident dacia 6 accident dacia 7 accident dacia 8 accident dacia 9

1 comentariu

 • graba strica treaba
  omoara oameni si da vina pe cine credeti? pe graba?
  nu pe creierasul lui de cretinoid!
  astia te omoara si apoi se scuza!
  ai masina si faci pe alain proust, daca ajungi cu 5 minute mai tarziu dar in siguranta si tu si partenerii de trafic, pietonii, cum e?
  jesus

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.