Actualitate Recomandări

Graţie şi eleganţă la Cupa Floris (FOTO-VIDEO)

A 42-a ediţie a Cupei Floris la dans sportiv a adunat sute de dansatori şi un public numeros la Sala Polivalentă din Bistriţa. Cu această ocazie a avut loc și a 7-a ediție a Cupei de formații.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Radu Moldovan, primarul Bistriţei, Ovidiu Creţu, şi viceprimarul Cristian Niculae au venit să-i salute pe organizatori şi participanţi.

„Dans, talent și multă muncă! Dansul este mijlocul artistic de exprimare a unui mesaj printr-o succesiune de mișcări ritmice, variate și expresive ale corpului, executate în ritmul muzicii. Continuitate, muncă, performanță și multă pasiune pentru dans pot fi definiția perfectă a ediției cu numărul 42 a Concursului Național Cupa Floris și ediției a VII-a a Concursului Național Cupa Floris de Formații. Vreau să o felicit din tot sufletul pe doamna Florica Budușan, sufletul acestui concurs. De asemenea le urez mult succes și felicitări tuturor participanților! Sunteți dovada vie că dansul antrenează mintea, sufletul și corpul sănătos”, a scris Radu Moldovan pe Facebook.

„Pare incredibil că au fost 42 de ediţii, toate organizate de Florica Buduşan. Cert este că ceea ce a realizat Clubul Floris pentru municipiul Bistriţa este unul formidabil. Mii de copii au trecut pe la această şcoală a frumosului, a bunului simţ, a eleganţei, o şcoală de dans sportiv care îi învaţă pe copii multe alte lucruri şi nu doar pe copii, ci şi pe părinţi. Felicitări pentru toţi cei şi-au dat mâna pentru a organiza, în bune condiţii, ediţia 42, dar şi pentru ceilalţi”, a spus primarul Ovidiu Creţu. 

 

„Cupa Floris, aflată la cea de-a 42-a ediție, există pentru ca pasiunea şi energia să fie transformate în grație și pași de dans. Mulțumim pentru acest cadou frumos dat bistrițenilor de către doamna profesoară Florica Budușan.  Generațiile care trec prin sala ei de dans se transformă în adulți disciplinați, cu dragoste pentru frumos. Felicitări organizatorilor și participanților la concurs, care astăzi au ales sa se exprime prin artă și să ne ofere tuturor bucuria de a admira frumosul într-o formă artistică de excepție”, a menţionat şi viceprimarul Cristian Niculae.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS