Actualitate

Grav accident de circulaţie pe DN 17. O femeie şi o fetiţă, salvate de echipajele ISU (FOTO)

Un grav accident s-a petrecut vineri seara pe DN 17 între Şieu Sfântu şi Podirei. O maşină, condusă de o femeie de circa 30 de ani, a ieşit în afara drumului şi s-a răsturnat din motive deocamdată necunoscute. Intervenţia promptă a echipajelor ISU a făcut ca şoferiţa şi o minoră din maşină să scape cu viaţă.

Accidentul s-a petrecut pe DN 17 între Şieu Sfântu şi Podirei. Un autoturism marca Opel, cu număr de Cluj, condus de o femeie de circa 30 de ani în care se afla şi fetiţa acesteia, a intrat pe contrasens, a lovit un parapet metalic şi s-a răsturnat  în afara părţii carosabile. Impactul a fost atât de violent încât motorul maşinii a „zburat” efectiv la zeci de metri de locul în care maşina s-a răsturnat.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bistriţa-Năsăud, Marius Rus, a declarat pentru Timp Online că fetiţa de 6 ani a fost găsită în stop cardio-respirator, dar a fost resuscitată şi trimisă, de urgenţă, la spital. În paralel, pompierii s-au chinuit aproape o oră să o scoată pe mama ei dintre fiarele contorsionate ale maşinii. Din fericire, şi aceasta era în viaţă şi a putut fi salvată. Ea a fost preluată de un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă care a transportat-o la Spitalul judeţean de Urgenţă Bistriţa unde va fi, cel mai probabil, internată.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăud, Virginia Roşca, a declarat că nu se cunosc deocamdată cauzele accidentului, dar se fac cercetări, pe numele şoferiţei fiind deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Sursa foto: ISU Bistriţa-Năsăud

accident 2 accident 3 accident 4 accident 5

Etichete

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.