Grupurile sanitare din Parcul Municipal, închise duminica. Bistriţenii, revoltaţi pe Primărie

Holistic

Grupurile sanitare din Parcul Municipal au fost închise duminică, într-o zi caldă şi frumoasă în care foarte multă lume a ieşit în parc să se plimbe sau să practice sport. Mai mulţi bistriţeni s-au declarat revoltaţi de situaţie întrucât cei mici mai ales nu au avut unde să-şi facă nevoile şi au umplut zona verde cu hârtie igienică.

„Parcul Mare, Bistrița, 6 martie 2016. Locul de joacă este plin de copii iar toaletele sunt încuiate. În spatele toaletelor toalete 2… surprize surprize. Oare Primaria Bistrița se gândește la necesitățile oamenilor??”, a scris un bărbat pe Facebook, unde a postat şi o imagine grăitoare.

La aceeaşi măsură absurdă de a încuia toaletele, de data aceasta din Pădurea Schulerwald, a recurs Primăria Bistriţa cu ocazia desfăşurării Crosului îndrăgostiţilor de alergare. Participanţii, veniţi din toată ţara, au fost puşi în situaţia penibilă să-şi facă nevoile în pădurea-parc prin care se plimbă foarte multă lume.

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads-sub articol

Comentarii

 1. Balan Marius- ingrijitor al STATULUI.

  Cand v-am spus ca bistritenii vor putea folosi cu succes pt. a urina, pasajele modernizate si dalate cu piatra naturala din muntii RODOPI , administratia s-a suparat. Sa nu uitati ca si toaletele publice se vor desfintate. Cea de sus de fostul vice Kis, cea din Piata Centrala de O. Cretu. Astfel in Piata Centrala unii concitadini vor folosi si peretii Primariei si arcadele si portile de SUGALETE. Este bine asa Domn Primar ! Vedeti ca nu-i de ras problema ridicata si de mine .

  (0)
 2. Safriuc V.

  Strada Parcului are pe toată lungimea ei trotuar, fiind stradă cu acces prioritar al pietonilor se impunea existența unor coșuri de gunoi. Dar prin înalta înțelepciune a primarului proiectatul principal, acesta nu au fost montate. Coșurile de gunoi fiind aglomerate în partea de sus a parcului și rarefiate în jos.

  (0)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.