Actualitate

Guvernul Cîțu se desparte de un secretar de stat din Bistrița-Năsăud

Președintele Partidului Puterii Umaniste (PPU) Bistrița-Năsăud, Sorin Roșu Mareș, care a fost menținut ca secretar de stat în Ministerul Agriculturii de Guvernul Orban, nu are parte de același tratament în Guvernul Cîțu.

”S-a încheiat o nouă etapă din activitatea profesională pe care am avut-o până acum: cea de secretar de stat la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale. A fost o perioada deosebită, care mi-a marcat atât cariera profesională cât și viața personală”, a scris Sorin Roșu-Mareș pe Facebook.

El a adaugă: ”Am încercat pe cât am putut să mă ridic la nivelul funcției de demnitate publică și sper că am reușit (asta o să evalueze alții ). Vreau să le mulțumesc tuturor celor cu care am colaborat pe întreaga perioadă de activitate în minister. Nu am să dau niciun nume pentru că nu aș vrea să omit pe cineva, toți au fost importanți pentru mine. De asemenea vreau să îmi exprim recunoștința pentru cei care au crezut în mine și m-au susținut și promovat. Nici aici nu aș vrea să dau nume, să nu uit pe cineva. Mă voi întoarce ACASĂ, la Bistrița, și voi continua să sprijin fermierii și pe toți cei care au legătură cu mediul rural, cu satul românesc. Doamne ajută !Vă mulțumesc tuturor!”.

https://www.facebook.com/sorin.rosumares/posts/3822365074520721

Propunerea PNL Bistrița-Năsăud de secretar de stat la Ministerul Economiei, Terente Ciui, a fost respinsă. Deocamdată, județul nu mai are niciun reprezentant în Guvernul României.

5 comentarii

  • „Deocamdată, județul nu mai are niciun reprezentant în Guvernul României.” – pai Diana Morar ce-i??? sau cei trei prefectuti??
    Si urite a fost respins?

    • Vă rugăm să faceți pe Zorro cu altcineva, nu cu noi. Diana Morar este deputat (în Parlament), nu secretar de stat (în Guvern), iar cei trei la care vă referiți sunt reprezentanți ai Guvernului în teritoriu, nu reprezentanți ai județului în Guvern. Păstrați miștocărelile și lecțiile de limba română pentru alții, nu pentru absolvenți de facultăți de profil.

  • Iar primarul Turc de la Bistrița angajează o consilieră de 20 și ceva de ani fiică de general de securitate, o fi de dreapta?

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS