Sport

Handbal: Noi transferuri anunțate de Gloria

CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a oficializat noi transferuri pentru echipa de handbal feminin în vederea noului sezon competițional, care debutează în luna septembrie.

Este vorba despre interul stânga Greta Kacsor (24 de ani), componentă a naționalei Ungariei, care a evoluat până acum pentru Vac NKSE și Debrecen VSC, pivotul Nikolina Vukcevic (23 de ani), jucătoare din echipa națională a Muntenegrului, venită de la Buducnost Podgorica, și portarul Ivana Kapitanovic (29 de ani), componentă a naționalei Croației, care a jucat la Rapid București.

Celelalte sosiri anunțate în această vară de Gloria: pivotul Yaroslava Burlachenko (32 de ani / Ucraina), interul stânga Danila So Delgado Pinto (23 de ani / Spania), extrema stângă Dagmara Nocun (28 de ani / Polonia), centrul Valeriia Kirdiasheva (23 de ani / Rusia), extrema stângă Eva Kerekes (23 de ani / România).

În această vară, Gloria s-a despărțit de nouă handbaliste: Iulia Dumanska, Anastasija Babovici Vujovici, Laura Pristăvița (retragere), Nina Bulatovici, Ida Moesgaard Dahl, Deborah Kpodar, Paula Posavec, Carmen Stoleru, Florina Chintoan.

Viitorul sezon al Ligii Florilor va începe în 1 septembrie, iar grupele EHF Champions League – în 7/8 septembrie.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.