Sport

O nouă achiziție pentru echipa de handbal Gloria 2018 Bistrița-Năsăud

CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a anunțat a cincea achiziție a verii pentru echipa de handbal feminin, în vederea noului sezon competițional care va debuta la începutul lunii septembrie.

Pentru Gloria va juca și extrema stângă Eva Kerekes (23 de ani), care a evoluat până acum la ACS Odorheiu Secuiesc și Minaur Baia Mare.

Alte sosiri oficializate în această vară de clubul bistrițean: pivotul Yaroslava Burlachenko (32 de ani / Ucraina), interul stânga Danila So Delgado Pinto (23 de ani / Spania), extrema stângă Dagmara Nocun (28 de ani / Polonia), centrul Valeriia Kirdiasheva (23 de ani / Rusia).

În această vară, Gloria s-a despărțit de nouă handbaliste: Iulia Dumanska, Anastasija Babovici Vujovici, Laura Pristăvița (retragere), Nina Bulatovici, Ida Moesgaard Dahl, Deborah Kpodar, Paula Posavec, Carmen Stoleru, Florina Chintoan.

Viitorul sezon al Ligii Florilor va începe în 1 septembrie, iar grupele EHF Champions League – în 7/8 septembrie.

4 comentarii

  • Este binevenita ! Frumoasa si talentata .O jucatoare de mare viitor. Sub indrumarea d-lui Pera va ajunge cu siguranta om de baza la echipa Gloria si la nationala Romaniei.

    12
    4
  • Adică și ea e tot spioancă? Spionează pentru Orban care tocmai a fost la Putin cu secretele,ba mai merge și in China deci e omul rușilor conform halucinațiilor lui unu’ Alex?Ia zi bă Alex să i se confiște telefonul să nu facă fotografii la macheta aia de t34 de lângă sala de sport.Și să își schimbe steagul italenii si bulgarii că au aceleași culori cu al ungurilor.Bașca francezii și olandezii care au pe steag tot rosu ,alb,albastru numa’ că puse la derută in altă ordine.Ai naibii putiniștii ăștia cum se camuflează.Să nu mai vorbim de bucuresteni,tot putiniști și ăstia când se trămbălează pe bulevardul Kiseleff.Al naibi putinist Plicușor Dan că in 4 ani s-a făcut că nu vede dușmanu’ de clasă.Să i schimbe numele in Vlad Voiculescu-Tinder ,ăsta băiat serios,l-a prins nevasta cu o mână pe tastatură si cu cealaltă pe binar ,la combinat binare pe net.5

    4
    0
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.