Actualitate Recomandări

Happy Cinema deschide cinematograf la Bistrița. Unde va fi

Până la finalul anului 2018, Happy Cinema va deschide noi cinematografe în Bistrița și Alexandria, iar în 2019 se va continua cu Bacău, Slobozia și alte două orașe cu peste 200.000 de locuitori, dar și cu un nou multiplex în București. Având în plan pentru următorii cinci ani acoperirea a 20 de orașe din România, Happy Cinema va fi al doilea lanț de cinematografe din țară. Happy Cinema este un brand construit cu capital 100% românesc, iar valoarea investiției în dezvoltarea de noi cinematografe va fi de peste 7 milioane de euro.

Anul acesta, se va deschide Happy Cinema în centrul comercial Bistrița Retail Park de pe Calea Moldovei, lângă magazinul Selgros.

Ecaterina Mateescu, administrator al Happy Cinema, a declarat: ”România este una din țările cu cele mai puține cinematografe din Europa, există încă foarte multe orase mari fără niciun cinema. Dorim să aducem România în fruntea clasamentului european și să deschidem cinematografe mai ales în orașe în care locuitorii nu au posibilitatea de a merge la cinema. Dorim să oferim posibilitatea românilor să vadă filme pe marele ecran, să se bucure de producții în premieră și de o experiență remarcabilă în sălile Happy Cinema. Urmează să lansăm noi cinematografe atât în centre comerciale cât și în alt tip de locații”.

Happy Cinema este prezent acum în București, Focșani și Buzău cu un total de 12 săli echipate cu tehnologie de ultimă oră.

Happy Cinema se evidențiază pe piața lanțurilor cinematografice datorită conținutului diversificat pe care îl oferă publicului, compus atât din filme mainstream, cât și dintr-un program cultural bogat și numeroase evenimente alternative (concerte de rock clasic ale unor trupe legendare, documentare 3D despre muzee celebre și stagiuni de operă, teatru și balet de la prestigioase companii artistice britanice etc). În plus, Happy Cinema găzduiește și organizează proiecții în condiții speciale pentru părinți cu bebeluși (Baby Cinema), pentru copii cu nevoi speciale (Filmele Olgăi), piese de teatru (Teatru la Cinema), petreceri vesele pentru cei mici, dar pune la dispoziție sălile sale și pentru evenimente corporate și private. Happy Cinema este cinematograful întregii familii, pentru toți cei care îşi doresc să râdă cu poftă, să aibă aventuri care taie respirația sau să trăiască momente de suspans în 3D.

5 comentarii

 • Asta-i calea capitalistă.
  Privații să facă, iar nu primarul. Incluisv pârtii.
  El doar să nu le pună frâne , iar statul să-i stimuleze cu reglementări accesibile.
  Până s-a modernizat (modernizat, rețineți) Dacia, au trecut ani și s-au mâncat parale mai mult decât a costat construcția lui.
  Statul e hot. Chiar dacă statul suntem noi (prin reprezentanți aleși, nu-i așa ?)

  • Privații fac, dar este scump şi nu toată lumea îşi permite să plătească
   Intrarea la ştrandul privat de la Lacul de agrement costă 15 lei (atât adultii cât şi copiii). Ştrandul municipal 6 şi 3 lei.
   – o şcoală de muzică sau de balet este accesibilă tuturor, dar la o şcoală privată de balet, doar copiii cu bani îşi permit să meargă.
   -un teren sintetic de fotbal ca cel din Lechința, al Primăriei, este pentru comunitate, gratis. Un teren sintetic privat se inchiriază pe bani.
   Transportul in comun este subvenționat. Poți de exemplu introduce o cursă Bistrița – Sânmihaiu de Câmpie la prețul de 5 lei, pentru a stopa depopularea şi a ajuta zonele defavorizate.
   O firmă privată îți va cere 20 de lei, nu va plăti nimeni, iar satele se vor depopula şi mai mult etc.
   Sunt sigur că Cinematograful privat nu va fi inchis de Paşti, Crăciun, şi de sărbătorile legale.
   Centeul Cultural Dacia isi bate joc de bistriteni, inchizând cinematograful exact când lumea are timp de mers la cinematograf.

  • Cata dreptate poti avea, Adrian.. Si eu am ajuns la parerea ca Dacia isi bate joc de bistriteni. De aia intotdeauna concurenta pozitiva e buna. Si acum imi amintesc ca duminica erau Rusaliile, si cinema-ul nu mai functiona de miercuri sau joi. E bataie de joc ce fac ei profitand ca lumea oricum nu are de ales. Ei bine, de acum are de ales 🙂

 • Draga Tazman, ia spune dumneata cum era pe vremea cund Cinema Dacia era o ruina???? ear mai bine??? Sigur ca orice concurenta este benefica si in folosul oamenilor, dar sa spui ca si-au batut joc de oameni este prea mult. Eu merg periodic la cinema si ma bucur ca am unde. Cand se va mai deschide unul vom merge si acolo, dar hai sa fim drepti, cinematograful Dacia este ok! si bine ca s-a facut!

  • Si eu ma bucur de el, Radu ! Nu intelege gresit. E vorba ca probabil e singurul cinema care e inchis cand lumea are mai mult timp sa mearga la film. Nici angajatii nu trebuie sa fie lipsiti de sarbatori, dar daca tot o fac, sa fie platiti dublu sau triplu pentru acele zile. Dar cu toate astea, e bataie de joc sa inchizi cinema-ul 5 zile. In rest, cinema-ul e foarte ok.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.