Cultură

Horia Brenciu, show pe pietonal de Ziua Femeii

Pentru a sărbători Ziua Femeii, municipalitatea a organizat joi seară pe pietonalul Liviu Rebreanu un concert dedicat doamnelor și domnișoarelor din Bistrița.

În deschiderea concertului în aer liber a cântat formația locală The Boulevard.

Cap de afiș al spectacolului intitulat ”De ziua ta, femeie” a fost electrizantul Horia Brenciu – cântăreţ, compozitor, actor, entertainer și jurat la emisiunea ”Vocea României” de la Pro TV.

El a făcut show în stilul caracteristic acompaniat de trupa sa, HB Orchestra.

Înainte de concertul susținut de Horia Brenciu, pe scenă a urcat primarul Ioan Turc, care a spus: ”Acest eveniment este dedicat mamelor, soțiilor, bunicilor, prietenelor, colegelor noastre. Sunteți cele care ne dați culoare vieții, sunteți punctul nostru de sprijin, punctul nostru de rezistență. Nu sunteți doar florile din viața noastră, ci și florile comunității bistrițene, de care trebuie să avem grijă în fiecare zi, nu numai de 8 Martie. Doamnelor și domnișoarelor, vă dorim mulți și binecuvântați ani!”. ”O seară muzicală memorabilă dedicată eternului feminin. Primăvara e la Bistrița!”, a menționat primarul.

3 comentarii

 • Din punctul de vedere al danezilor , al organizației femeilor, al egalității de gen, următorul discurs este problematic!
  “ Acest eveniment este dedicat mamelor, soțiilor, bunicilor, prietenelor, colegelor noastre. Sunteți cele care ne dați culoare vieții, sunteți punctul nostru de sprijin, punctul nostru de rezistență. Nu sunteți doar florile din viața noastră, ci și florile comunității bistrițene”

  Deci, rolul femeilor este în linia a doua, să-i sprijine, să-i încurajeze să-i susțină pe bărbați să se realizeze în viață!

  Femeile NU vor să sprijine pe nimeni, vor ca ele să fie pe locul întâi, să fie avocați, primari, europarlamentari, să facă parte din Consiliile de administrație ale companiilor.
  Femeile nu vor să fie flori frumoase, care să încânte privirile bărbaților.
  Nu vor să fie secretare, vor ca ele să fie șef, iar recepționistul să fie bărbat!

  10
  17
 • @

  Aceste cuvinte frumoase ar putea fi,foarte bine, și mesajul unui Fiu către mama- sa:
  💐”Sunteți cele care ne dați culoare vieții, sunteți punctul nostru de sprijin, punctul nostru de rezistență. sunteți florile din viața noastră,”🌷….

  P.s. femeile sunt schimbătoare (ca vremea) azi vor ceva, mâine visează altceva, și tot așa 🙂 e greu de ghicit ce este în inima lor.

  1
  5
 • Frumos cadou! La cata lume a fost municipalitatea a platit cam 200 de Euro de caciula pentru fiecare participant. Din ce in ce mai scumpe vizualizarile la postarile domnului primar pe FB.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.