Actualitate

Hotărâri privind dezvoltarea infrastructurii de apă și canalizare, adoptate de CJ

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud aduce la cunoștință publică hotărârile privind aprobarea studiului de fezabilitate, a indicatorilor tehnico-economici și a cofinanțării ”Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Bistriţa-Năsăud”, finanţat prin POIM 2014-2020, respectiv adoptarea Planului anual de evoluție a tarifelor la apă și canalizare în perioada 2018-2025 pentru ”Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Bistriţa-Năsăud”.

Aici hotărârile Consiliului Județean.

2 comentarii

 • fix pix!!! tipic romanesc!!!
  Publica hotararea si 1 anexa din 4!!! Pentru restul trebuie sa te duci probabil la CJ sa completezi cereri si sa ti se aprobe ca sa ai acces la informatiile de interes!!!!
  Banuiesc ca pe toata lumea intereseaza lista cu localitatile si strazile unde se lucreaza… unde se trage apa si canalizare, unde se reabiliteaza … dar astea sunt secrete nici macar de ei stiute… inca „negociaza”

 • romania are nevoie de relaxarea!!!!! disparitia birocratiei si a cultului personalitatii!!! In amaratul asta de oras ca si in toate celelalte din tara avem o foarte mare densitate de „smecheri”. Ganditi-va… primar de municipiu resedinta de judet+viceprimari, presedinte CJ+vicepresedinti, prefect+subprefecti, manager al municipiuli, manager al judetului +, + , +…
  Care e mai mare? e normal asa ceva?
  In Romania totul e secret!!! ia mai renuntati la atatea secrete si lasati informatiile la liber, gratis!!! de ex. cazierul de ce trebuie sa fie la secret si sa il obti cu cerere cu timbru si cu asteptare…adica cineva trebuie sa-ti proceseze toate astea – lasa-l la liber… pe un site bagi un cnp si iti arata cazierul?! Oricum cine vrea sa-ti vada cazierul… daca ti-l cere esti obligat sa il dai. OK.. ziceti ca angajatorul trebuie sa-l vada, dar pe restul nu-i intereseaza! Si daca ii intereseaza ce, n-au decat sa barfeasca – e doar barfa… si cine n-are ocupatie nu are decat sa-i imparta pe altii – oricum barfele lor nu au efect! nu-ti sterg cazierul si nici nu ti-l incarca??? vede vecinu’ ca ai condamnare??? oricum stie daca intra pe site-ul instantei!!! La cadastru la fel…vrei sa sti cine e vecinul tau… cauti online de acasa gratis, oricum nu poti sa-i iei averea! si daca sti… cuce te ajuta??? dar dispar toate „albunutele” astea de prin institutii care incarca orgranigrama si iau bani degeaba… si multe alte exemple… buletine… pasapoarte… inmatriculari, de ce sa ai acces la aceste servicii doar contarcost si doar unii???? ce se intampla daca au acces tot???? repet – nimeni nu poate schimba nimic doar priveste si se minuneaza pana renunta sa mai privesca si sa-l mai intereseze de altii!
  SAU SE FAC MANARII??? DE ASTA TOATE SUNT SUN „CHEIE”???

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.