Actualitate Recomandări

Iarnă, doar în calendar. Vremea, tot caldă pentru această perioadă

Vremea păstrează în Bistrița-Năsăud în continuare acelaşi tipar, cu cer noros, ceață şi burniță cu precădere în zonele joase de relief. Vântul va fi aproape inexistent, iar presiunea va fi ridicată., scrie Meteo.BN

În zonele înalte cerul va fi degajat, astfel, temperaturile vor marca o creştere semnificativă.

În toate zonele județului, valorile termice vor continua să fie mai ridicate decât normele climatologice, cu minime cuprinse între -2° şi +2°C iar maximele, vor pleca de la +3° în zonele joase cu cer noros şi +6 – 8°C în zonele deluroase cu cer degajat.

La Bistrița, continuăm pe acelaşi plan, noaptea va fi nu prea rece, cu 0 – +1°C şi nebulozitate accentuată. Peste zi aspectul va rămâne cam la fel, cu nori joşi care vor persista mare parte din timp iar maxima va atinge +5 – +6°C.

Temperaturi minime / maxime

 • Bistrița 0°C / +6°C☁️☁️
 • Năsăud +1°C / +6°C ☁️☁️
 • Beclean +1°C / +5°C ☁️☁️
 • Sângeorz-Băi 0°C / +6°☁️🌥
 • Rodna -1°C / +5°C☁️🌥
 • Teaca +1°C / +5°C ☁️☁️
 • Lechinţa +1°C/ +5°C ☁️☁️
 • Prundu – Bârgăului 0°C / 6°C ☁️☁️
 • Romuli -1°C / 6°C ☁️🌥
 • Lunca Ilvei -2°C / +5°C ☁️🌥
 • Colibița -1°C / +6°C ☁️🌥
 • Pasul Tihuța -2°C / +2°C ☁️🌥
 • Valea Blaznei -2°C / 3°C 🌥🌥
https://www.facebook.com/Meteo.BN/posts/400811294699945

Până în 27 decembrie, în zona noastră, regimul termic diurn va caracteriza, în general, o vreme mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă a anului şi nu va avea variaţii semnificative. Astfel, media temperaturilor maxime va fi de 4…6 grade, cu o tendinţă de uşoară scădere, spre norma de aproximativ 2 grade a perioadei, de Crăciun. Temperaturile nocturne vor fi predominant negative, situate în jurul unei valori medii regionale de -3…-2 grade, exceptând primele două nopţi, când această medie va fi uşor pozitivă, de 1…2 grade.

Probabilitatea pentru precipitaţii va fi mai ridicată după 21 decembrie 

Foto credit: Laurențiu Grec

Etichete

12 comentarii

  • urata rau schela asta!!! chiar asa, arata ca niste tevi de canalizare, de ce nu se imbraca in ghirlande sau ceva cetina pvc, sau orice altceva. arata monstrous!!!!!!cat despre partie, cu ea murim poate gasim solutii ca pana la urma despre asta este vorba in managementul performant!!!!! cu care se laudau unii! orasul ara sarac tare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pacat ! macar asa pentru sufletul si asa trist al contribuabililor se putea face mai mult! de ce nu se continua la pistele de biciclete treaba? sa se traseze marini fosforecscente la margine , bordurile lor sa fie fluoarescente, etc.?? asteptam ce??? daca unii au inceput, trebuie lasate de izbeliste? este plin plin de cersetori, in preajma bancomatelor, la mall, la magazinele mari….se laudau ca ii strang de pe drumuri…parca sunt si mai multi! da schela aia de pe pietonal este ORIBILA!!!!!! asa cum este montata!!!primarul nu isi arunca si el un ochi totusi??

 • Sa se pregateasca imediat PARTIA ! Vin ninsorile pe rand una cu doi cm dupa Anul Nou si inca una prin Ferbr si ultima dupa 15 Martie nu mai mult de o juma de ora. In rest tovarasi de la primaria B-ta va anunt ca-i bai ! Barometru din gradina mea imi indica cu precizie cat de moale va fi iarna asta. Au iesit si au inmugurit pe rand Viorelele, Ghioceii Dobrogeni si toate narcisele au 1-2-3 cm deasupra pamantului. Aici este cercetarea si starea vremii, nu in birouri la voi. Luati-va gandul de la schii si Cocos.

 • Administratiile orasului nostru are o treaba cu stalpii. Unii i-au pus in mijlocul trotuarului pe B-dul Republicii, altii folosesc tevi de veceauri si-i afiseaza pe pietonal. Chemati dracului un sobor de preoti sa va miruiasca ca ceva se intampla domnilor edili cu voi. Mai vedeti si voi cine raspunde de aceste lucrari, cu cine le faceti si ce pregatire au acesti sefi care se dau patroni de sereleuri. Da managerul orasului B-ta nu le vede ca toate sunt cu CURU-n sus ?Caracolul Transilvaniei e aici !

  • De vina e TimpOnline pentru ca scrie despre …prognoza meteo ! 🙂
   Altfel nu vedeau trantorii din primarie tevile de buda de pe pietonal , credeau ca-s „stalpisori ornamentali „!
   Apropo ,le-au cumparat la pret de teava de canalizare sau la pret de … „ornamente luminate feeric ” ?

 • Cele mai urate improvizatii, ca altfel nu le pot zice, asa-ziselor ornamente de craciun, care au costat o groaza de bani, apropo care e suma cheltuita pe asemenea kitsh care nu are de a face cu podoabele sarbatorilor de iarna? Zici ca suntem in Turcia, pe acolo, in suburbii! Jos cu ele, ca imi strica dispozitia numai vazandu-le!

 • Populimea bistriteana nu perita nimic nou. Trebuiau puse Alba ca Zapada si cei sapte pitici din placaj legate cu drod de copacii din parc, un ciosc cu vata pe bat si eugenia ca si in anii 60-70 cand doar atata era, insa eram foarte fericiti si recompensati de CEL de SUS cu zapezi pana in brau. Ce stiti voi fitosilor.Aia da copilarie, langa parinti si bunici, cu colindatori pana pe la patru dimineata , cu un cadoas de maxim trei sute de lei din banii de atunci, fara frica de COVID si banditi si coruptie la tot pasul.DOAMNE fericiti si cuminti eram, cu popor cu tot. Mama ce de bancuri erau, radeam cu gura pana la urechi de Ceausescu si de cea care era ADI(academician,doctor,inginer- codoi) Stiti ce eracodoi? Elena Ceausescu marea academiciana cica ar fi zis odata la CO2…codoi. Asa era lumea dragilor pe vremea aia. Vesela si super isteata si tot romanul trebuia sa-i umble mintea sa puna ceva pe masa si sa se descurce. Erau capabili si erau super meseriasi.Imi este dor tare de toti bistritenii mei nasuti aici. Super oameni si familii.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS