Actualitate

IJJ așteaptă cereri de înscriere din partea tinerilor care vor să devină ofițeri de Jandarmerie

80 de locuri sunt disponibile pentru tinerii dornici să devină ofițeri de Jandarmerie, anunță Inspectoratul de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud. Cei interesați trebuie să cunoască faptul că data limită de depunere a cererilor de înscriere pentru Academia de Poliție este 8 iulie inclusiv. Acestea se depun exclusiv în format electronic, scanat, fișier tip PDF, la adresa de e–mail: ru@jandarmeriabistrita.ro.
Același termen este stabilit și pentru consimțământul privind solicitarea extrasului de pe cazierul judiciar de către unitatea de recrutare – dacă se solicită de către candidat.

Data limită de depunere a dosarelor la sediul I.J.J. Bistrița-Năsăud este 22 iulie 2022, inclusiv.

Tematica și bibliografia, precum și activitățile specifice înscrierii și a probei de verificare a cunoștințelor sunt stabilite și planificate prin regulamentul concursului de admitere, disponibil pe pagina oficială de internet a instituției de învățământ.

Evaluarea psihologică se realizează până la data de 13 iulie 2022 potrivit planificării întocmite de către structurile cu atribuții de recrutare (candidații vor fi anunțați din timp).

Proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice se susține în perioada 22–28 august 2022 la centrul zonal de selecție, respectiv sediul Școlii de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca.

Repartizarea și planificarea pentru susținerea probei de evaluare a performanței fizice se realizează de către Academia de Poliție ,,Alexandru Ioan Cuza” București și sunt aduse la cunoștința candidaților în timp util, prin postarea pe site-ul oficial al instituției de învățământ, precum și al centrului zonal de selecție.

Proba de evaluare a cunoștințelor se susține în perioada 30–31 august 2022 la centrul zonal de selecție, respectiv sediul Școlii de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” Cluj–Napoca.

Repartizarea și planificarea pentru susținerea probei de evaluare a cunoștințelor se realizează de către Academia de Poliție ,,Alexandru Ioan Cuza” București și sunt aduse la cunoștința candidaților în timp util, prin postarea pe site-ul oficial al instituției de învățământ, precum și al centrului zonal de selecție.

Examinarea medicală pentru candidații care se încadrează în numărul de locuri scoase la concursul de admitere, în ordinea descrescătoare a mediilor de admitere, se realizează în perioada 06.08 – 29.09.2022, cu trimitere de la unitatea de recrutare.

Taxa de înscriere la concurs se achită de către candidații declarați apt psihologic, în perioada 21 – 27.07.2021 (data operațiunii bancare), potrivit precizărilor publicate pe site-ul Academiei de Poliție ,,Alexandru Ioan Cuza” la secțiunea Admitere.

Date suplimentare privind condițiile și criterii specifice de recrutare, respectiv dosarul de candidat se pot obține la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bistrița – Năsăud – Biroul Resurse Umane – tel. 0263.239733, int. 24535 sau 24536 și pe pagina web: http://www.jandarmeriabistrita.ro/lista-admiteri3.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.