Actualitate Recomandări

Topul liceelor din Bistrița-Năsăud în urma examenului de Bacalaureat

Clasamentul pe baza mediilor obținute la examenul de Bacalaureat în Bistrița-Năsăud, unde 1.466 de candidați au fost admiși iar 511 au fost respinși, este următorul:

(Sursa: bacplus.ro)

Clasamentul pe baza procentului de promovabilitate:

(Sursa: ISJ BN)

VEZI ȘI:

4 comentarii

  • Mă uit cu tristețe la Liceul Tehnologic Feldru, unde din 30 de elevi, doar 14 au susținut examenul și doar unul din întâmplare l-a și promovat. Păi nu-i păcat că s-au desființat acele școli profesionale? Măcar se alegeau cu o meserie, așa nu-s nici domni nici țărani, Sigur avem aici o conducere politică, cu un director care a participat la toate examenele, dar le-a ratat pe toate. Atunci cum mama smăului să meargă bine lucrurile. Desființați naibi aceste Licee mâncătoare de bani și producătoare de șomeri fără diplomă.

    • Feldrihane domnia și țăranimea NU țin de diplome . Pe valea noastra mai toți ai diplome dar NU sunt domni. Unii au făcut avere prădând pădurile noastre apoi și-au cumpărat diplome , mașini si influență. Educație NU! Zi dumneata dânșii sunt domni sau mai puțin domni….. Felicitări elevilor (și profesorilor lor) care au luat BAC-ul!
      PS . Să predai la o clasa in care doar un absolvent știe la BAC nu este lăudabil…

  • Daca rămân copii cu medii mici sau care nici măcar nu trec evaluarea cum doamne să ia bacalaureatul?Poți de la 3 la evaluare să ii scoți până in clasa a 12 a sa ia nota de trecere mai ales matematica.Ce vina sa aibă conducerea si profesorii ca nu au cu cine sa lucreze?Din ce stiu și stiu bine ca la Feldru am facut scoala profesorii sunt bine pregatiti,sufletisti si tot respectul pentru director,scoala arata foarte bine si sunt conditii excelente.Au si profesionala si liceu tot ce doresc numai sa invete.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS