Actualitate Recomandări

Împădurire la Sânmihaiu de Câmpie, organizată de Tășuleasa Social și TeraPlast

Prima din seria împăduririlor de toamnă organizate de Asociația Tășuleasa Social are loc la Sânmihaiu de Câmpie, în 6 noiembrie, în parteneriat cu TeraPlast.

”Plantăm în județul Bistrița-Năsăud, unde suntem acasă, unde am început totul și unde ne reîntoarcem cu drag. De fiecare dată. Dacă vrei să participi, intră pe link-ul acesta: https://forms.gle/CLZyq2NajuZZ7PsEA, unde te vei putea înscrie. Dar înainte de toate, te rugăm să citești cu atenție prima pagină din formular unde vei găsi regulamentul, condiții de participare și alte detalii de interes”, a anunțat Tășuleasa Social.

Data plantării: 6 noiembrie (sâmbătă). Ora de plecare: 9:00. Loc de plecare: Palatul de Justiție Bistrița. Nu uitați: încălțăminte adecvată pentru plantat, haine mai groase, de sezon, haină de ploaie, mască de protecție, acord pentru participare din partea tutorilor legali, descărcabil din formularul de înscriere (pentru minori). Desigur, rămâne o opțiune recomandată, în măsura posibilităților, transportul personal (mai ales în contextul actual). Evenimentul va începe la ora 10.00.

”Noi ne ocupăm de unelte, de instrucțiunile de plantat, protecția muncii, muzica, ceva de mâncare, apă și voie bună! Numărul de locuri este limitat. Vă vom ține la curent cu eventuale schimbări care pot apărea, cu condiții de participare și cu programul clar, în preajma evenimentului. Desigur, ne vom adapta condițiilor impuse de situația pandemică și vom respecta legislația în vigoare la vremea respectivă, astfel că vom lua măsuri specifice. Toate acestea vor fi comunicate cu două sau trei zile înainte de ziua împăduririi. Vă așteptăm în număr cât se poate de mare! Cu bucurie, în siguranță și gata de Pactul pentru m(â)ine!”, este mesajul asociației.

1 comentariu

  • Vaccinați-vă. De altfel participarea la activități colective ar trebui condiționată de certificatul verde .Altfel toți tinerii entuziaşti dar asimptomatici , vor duce boala la bătrânii din satele respective unde dor densitatea scăzută i-a ferit cât de cât.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS