Actualitate

Impozitele și taxele pe 2023, stabilite în mare măsură. ”Bistrițenii să fie liniștiți”

Primarul Bistriței, Ioan Turc, a declarat că proiectul de hotărâre privind stabilirea impozitelor și taxelor locale și speciale pentru 2023, care va fi supus aprobării Consiliului Local până la finalul anului, este gata ”în mare măsură”.

”Vom mai face o ultimă trecere în revistă a tuturor categoriilor de taxe și impozite și vom da forma finală. Bistrițenii să fie liniștiți, nu îi împovărăm cu taxe și impozite majorate într-o perioadă destul de grea”, a spus el.

Plenul Camerei Deputaţilor, for decizional, a adoptat modificările la Codul Fiscal prin care noul mod de calcul al impozitelor pe clădiri pe baza grilei notariale va fi aplicat de la 1 ianuarie 2025, eliminând prevederile introduse în Senat care presupuneau majorarea cu 50% a impozitelor locale.

3 comentarii

  • Isi cam inghite limba domnu primar.Amanarea calcularii taxelor dupa grila notariala pana la 1 ian 2025 de catre ,,coialitie ” in interes electoral da o lovitura foarte serioasa la bugetul primariei .Asa ,cu majorarile recente ale salariilor plus dezmatul de prime si sporuri face ca bugetul din veniturile proprii ale primariei sa fie papat aproape suta la suta de cheltuielile de functionare ale primariei.

    12
    1
  • Tot ce e mai rău urmează a intra în vigoare după alegerile din 2024. Ce-și zic hoții, hai să mai strângem din dinți, să facem rost de bani din împrumuturi, iar după alegeri, dăm cu birurile. Dă-i dracului de proști că până la alegerile din 2028, oooo, tempora, uită ei că e proști! Și știți ce, au dreptate! Românul are mintea mai scurtă decât părul de pe limba mâței!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.