Actualitate Recomandări

Impresionant! Cine a cumpărat 12 pachete cu daruri pentru copiii din Basarabia

La umplerea cu daruri a „Camionului de Crăciun în Basarabia” au pus umărul şi cei care, ani de-a rândul, au primit cadouri din Germania: copiii cu nevoi speciale de la Centrul de Educaţie Incluzivă Lacrima Unirea.

„Ne-am alăturat și noi Campaniei inițiate de Tășuleasa Social, „Camionul de Crăciun în Basarabia”. Vor pleca spre copiii din raionul Glodeni 12 pachete pregătite de cei de la Lacrima. Împreună învățăm să dăruim!💚”, au scris pe Facebook reprezentanţii şcolii.

Gestul este extraordinar ştiut fiind faptul că, în această şcoală învaţă numai copii cu nevoi speciale care sunt ajutaţi de profesori inimoşi, înzestraţi cu multă răbdare. Societatea românească nu a fost capabilă nici la trei decenii de la Revoluţie să le ofere mai nimic.

După absolvire, cei mai mulţi ajung pe drumuri, în timp ce alţii încă vin la şcoala din Unirea, singurul loc în care şi-au găsit vreodată rostul.

Cu siguranţă că aceste 12 pachete sunt cele mai speciale şi demonstrează că generozitatea nu are de-a face cu bogăţia, pur şi simplu este o trăsătură a oamenilor cu suflete frumoase.

Felicitări profesorilor care au transmis copiilor aceste valori!

3 comentarii

 • Până în prezent sunt singurii care răspund din convingere la apelul făcut de Tășuleasa Social, marea majoritate a celor despre care am citit au făcut-o ”împinși de la spate” de interese personale, de siguranța locului de muncă sau alte avantaje și nu din impulsul iubirii față de semenii lor, care trăiesc în lipsuri și nevoi.

  • De unde știi ? Ar fi frumos să vorbești lucruri probate nu să arunci cu noroi în oameni care fac fapte bune.
   Suntem ceea ce facem, nu ceea ce spunem. Tu câte cadouri ai cumpărat ?
   Esti deținătorul adevărului pe lumea asta?
   Ce știi tu despre cei care au cumpărat cadouri? Ii cunosti personal ?
   Rusine !

 • In schimb casa de asigurari de sanatate, unde se stie, au migrat toti fostii directori din alte institutii pe criterii de salarii mult mai mari, abia au strans pentru 10 pachete!!!! dar asta-i diferenta!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS