Actualitate

Moldovan: Nu vă fie frică, PSD se duce înainte bine! Suciu: Nu vă fie frică, PSD nu pică!

Președintele PSD Bistrița-Năsăud și al Consiliului Județean, Radu Moldovan, a declarat într-o conferință de presă prilejuită de semnarea unor contracte de finanțare prin MDRAP și la care au participat mai mulți primari din județ, că, împreună cu primarii care nu sunt adepții sloganelor de tipul ”Nu vă fie frică!” și ”Jos!” și care au ”acceptat tacit”, face parte din ”partidul cetățenilor”, al celor care au înțeles că sunt mai importante ”proiectele noastre”.

”Nu vă fie frică! PSD-ul în continuare investește pentru viața dumneavoastră mai bună și va face lucrul ăsta prin toți reprezentanții lui și sigur că și PNL-ul, prin cei care sunt de față aici și nu sunt cu ”Nu vă fie frică! Jos!” și se gândesc cum să-și ajute comunitatea să lucreze mai bine – îmi cer scuze că am pomenit niște nume de partide, dar așa am rămas eu cu ”Nu vă fie frică!”. Dă-i să meargă înainte că oamenii cred că își doresc și altceva decât ”Jos!” aia și nu mai știu cum e la modă. Noi vom continua să facem astfel de lucruri. Ăsta este rolul nostru, al tuturor, și eu le mulțumesc tuturor primarilor din județul Bistrița-Năsăud că au acceptat tacit – nu am semnat adeziuni, nu le-am făcut cereri – să facem parte din partidul cetățenilor. Dacă acești colegi ai mei, primari, nu înțelegeau că e mai important cetățeanul și proiectele noastre, nu deblocam nici proiectul SMID, nu terminam nici alte lucruri dacă veneam în ADI-uri să spunem că ăla e mai bun, că ăla e mai rău. Eu le port un profund respect tuturor că au înțeles că trebuie să facem front comun cu toții ca să dezvoltăm acest județ, lucru pentru care le mulțumesc. Uitați-vă pe ce statistici vreți, la PNDL, la PNDR, și o găsiți primarii județului Bistrița-Năsăud pe podium indiferent de simpatiile politice sau de partidele politice din care fac parte. Deci nu vă fie frică, PSD se duce înainte bine. Pentru cetățeni!”, a afirmat Radu Moldovan.

Vicepremierul Daniel Suciu, ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, l-a completat: ”Nu vă fie frică, PSD nu pică!”.

Reamintim că joi, la mitingul electoral al PNL, Rareș Bogdan și-a încheiat discursul cu mesajul: ”Nu vă fie frică, Liviu Dragnea pică!”.

La conferința de presă în care au fost semnate contracte prin MDRAP pentru modernizarea a trei drumuri județene au fost prezenți, printre alții, Sorin Mititean, primar al comunei Șieu Măgheruș, fost membru PDL și fost prim-vicepreședinte al formațiunii conduse de Ioan Oltean care, după fuziunea cu PNL, a spus că nu mai face politică, ci se ocupă de administrație. De asemenea, au mai fost prezenți primarul PNL din Miceștii de Câmpie, Ioan Becan, primarul din Nușeni, Ioan Mureșan, de asemenea fost membru PDL care nu mai activează în PNL, respectiv Vasile Silași, primar din Chiochiș, care a trecut și el în tabăra primarilor care nu mai activează în prima linie politică, după ce și-a dat demisia din funcția de secretar general al PNL BN.

11 comentarii

 • Mai țineți minte cum se învârteau, cum îl învăluiau Radu și Doina, Vasile și Mircea? Țineți minte cum se ismeneau împăunații noștri în fața haiducului, a hoțului din Teleorman? Ia mai duce-ți-vă … toți, învârtindu-vă, ca Roata de la Runc.

 • Circulă la Bistrița povestea fiului de milițian, ajuns între timp băiat de prăvălie care a descălecat în ciorapi flaușați la București. Capitala l-a primit iar el, ca păduchele, s-a oploșit într-un partid. Acolo n-a făcut mulți pureci așa că s-a reorientat, a mirosit și a declarat în presa teleormăneană că oriunde dar numai la PSD nu: decât acolo mai bine mă întorc la cârciumă. Celor de la PSD li s-a făcut milă și l-au primit așa cum primești tu în casă un cerșetor ca să-i dai de mâncare. Când colo ce să vezi? Cerșetorul a găsit actele proprietarului și nici una nici alta și-a trecut casa pe numele lui: PSDragnea după care i-a violat și nevasta. Tovarășii întru prosteală Dan Vâlcov cu ortacul întru milogială Olguța Codrin au fost numiți rapid aprozi de rang înalt. Ce și-au zis ei? Dacă este așa de ușor să confiști pe cel mai mare partid înseamnă că poți șmangli și țara și dacă poți șmangli și țara înseamnă că poți fura un întreg continent. Europenii când au văzut obrăznicia i-au somat: – Raus! Out! Românii, la rândul lor vor avea curajul ca să o facă?

 • Alan-dala și cei 40 de hoți din Bistrița vă cer insistent să nu mergeți la referendum că ne stricați toate socotelile pe care noi ni le-am făcut cu orașul.

 • Psd -u merge tot înainte… că înainte era mai bine!

  „Partidul e-n toate
  E-n cele ce sunt
  Și-n cele ce mâine vor râde la soare
  E-n pruncul din leagăn
  Și-n omul cărunt,
  E-n viața ce veșnic nu moare.”

 • „Votaţi, dragilor, pe cine vreţi voi, important este să mergeţi la vot, să ajungeţi la urne. După care, să votăm şi la referendumul iniţiat de preşedintele României. Preferabil să votaţi şi la referendum, căci el este important, se referă la justiţie şi asaltul asupra justiţiei este cel care ne doare cel mai tare. Răspundeţi cum simţiţi, cum vă duce mintea sau logica. După care, lucrurile se pot rezolva. Adică, să mişti o ţară întreagă doar pentru a-l scăpa pe unu’, asta mi se pare de un burlesc nenăscut până acum“ (Florin Călinescu)

  • Dacă PSD-ul mișcă o țară întreagă pentru a-l scăpa pe unu’ ceilalți trebuie să facă exact invers: să miște o țară întreagă pentru a scăpa de unu’ lucru pe care nici Radu Moldovan, nici Doina Pană, nici Daniel Suciu nu-l vor pricepe niciodată că n-au cum.

 • BN s a dezvoltate mult cu Radu Moldovan. Luati statistics vedeti drumurile sau scolile sau spitalele din Jud Sibiu sau Alba prin raport cu acum 10 ani. Mergeti sa vedeti jegul de la urgente de l marele Cluj. Sau clinic de copii de acolo. Rm e cu mult peste nivelul mediu al administrative romanesti indifferent de partid. Restul e vorbarie.

 • Liviu Dragnea minte cum respiră. Exemple:
  1. La fiecare înjurătură noi am construit un spital. Păi eu pe Dragnea l-am suduit aici în fiecare zi și la Bistrița nu s-au înmulțit nici spitalele și nici școlile.
  2. Bătăușii lui Iohannis ne-au urmărit prin toată țara. Aha! De aia s-a parolat intrarea în Târgoviște? Păi de ce nu parolează atunci și intrarea în Bistrița ca să nu arunce manifestanții cu fecale și pișat în forțele de ordine așa cum ar mai putea insinua încă odată exaltata Doina Pană?
  3. Îl urmăresc în direct. Nici baronul Münchausen nu mințea ca Liviu Dragnea.

 • Intreb pe Radu Moldovan pres CJ și pe dl Daniel Suciu Min. Dezvoltarii
  1) Din banii cui se realizeaza bugetul țării
  2) Din banii cui iau ei peste 20.000 lei / luna
  3) Din banii cui se realizeaza toate realizările din țară?
  Daca raspunsul este : ” DIN BANII NOSTRI ” si ” DIN BANI EUROPENI ” la care cotizat tot noi , atunci ciocul mic .
  Sinteti acolo ca sa faceti treaba pentru comunitate si pentru noi toți .
  Cand o sa platiti din bani proprii ceva , atunci sa va lăudati.
  Pana atunci faceti-va treaba bine ca de aia sînteți platiti.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.