Actualitate

În 30 mai, Andreea Marin aduce la Bistriţa Caravana ”Preţuieşte viaţa”

Andreea Marin, preşedintele Fundaţiei ”Preţuieşte viaţa”, porneşte într-un turneu naţional care va ajunge şi la Bistriţa în 30 mai. Cei care se vor înscrie pe pagina sa de Facebook pentru a participa la acest eveniment pot câştiga premii pentru ei şi copiii lor. ”Îţi aducem emoţie, motivaţie si poftă de viaţă, pleci acasă cu inspiraţie şi cu inima plină de daruri”, spune Andreea Marin.

Andreea Marin a lansat o aplicaţie pe pagina ei de Facebook prin care oricine poate descoperi ce se va întâmpla, în lunile mai şi iunie, în cadrul Caravanei ”Preţuieşte viaţa”. Turneul naţional va debuta pe 7 mai şi va include 14 oraşe: Constanţa, Galaţi, Timişoara, Ploieşti, Sibiu, Braşov, Cluj, Târgu Mureş, Bistriţa (30 mai), Piteşti, Iaşi, Oradea, Bucureşti, Drobeta Turnu Severin.

“Mă încăpăţânez ca accesul în sală să rămână gratuit, a devenit o tradiţie acest tur al ţării pe care îl fac de patru ani. Locurile sunt limitate, chiar dacă am ales de aceasta dată locaţii cât mai încăpătoare, în funcţie de oraş. Anul trecut, peste 10.000 de oameni au fost în sălile evenimentelor mele, au venit pentru că le aduc motivaţie, sprijin concret şi poftă de viaţă”, spune ea.

În fiecare oraş, la eveniment, cineva din sală va câştiga două locuri – pentru copil şi părinte – în Tabăra Naturii, ce va fi organizată lângă Braşov pentru cei mici, care vor învăţa să se apropie de natură, să planteze şi să îngrijească plantele medicinale alături de părinţii lor, să preţuiască animalele, sportul, sănătatea şi comunicarea. Ei vor avea ocazia să facă o şedinţă foto specială alături de Andreea pentru un Calendar al Îngeraşilor 2015. Un autocar special a fost adaptat şi decorat ca şi când ar fi rupt din natură, vehiculul urmând a-i plimba pe copii în Tabăra Naturii.

Participanţii la caravană vor avea parte de multe surprize. Consultaţii gratuite sub formă de joc oferite de kinetoterapeuţi, logopezi, psihologi vor fi destinate copiilor ce au nevoie de evaluări motorii, senzoriale, totul pe baza înscrierilor prealabile. În cadrul evenimentelor, Andreea Marin va fi însoţită şi de nutriţionist şi de specialişti alături de care va face demonstraţii de gătit sănătos.

Evenimentul de la Bistriţa va fi organizat în parteneriat cu Fundaţia Doris Moldovan.

3 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.