Actualitate

În Bistrița-Năsăud, testarea elevilor se va face la domiciliu, sub supravegherea părinților

Inspectoratul Școlar Județean a recepționat o primă tranșă (circa 100.000) din testele antigen pe baza de salivă și le-a distribuit tuturor unităților de învățământ preuniversitar din județul Bistrița-Năsăud (câte 2 teste pentru preșcolari, elevi și personalul unității).

Imediat dupa reluarea cursurilor, conducerea acestora va facilita procesul de pregătire și distribuire a testelor către elevi, astfel încât procesul de testare să se poată derula în zilele de luni și joi ale săptămânii următoare.

Consiliul de Administrație al fiecărei unități de învățământ a hotărât ca testarea copiilor/elevilor să fie efectuată la domiciliul acestora, sub supravegherea părinților/ tutorilor legali, a anunțat ISJ Bistrița-Năsăud.

”Considerăm că beneficiile testării și nevoia de a ne menține sănătoși primează în fața disfuncționalităților de natură administrativă. Prin bunăvoința, responsabilitatea și abilitatea managerială putem rezolva această situație problemă, pentru că școală nu este numai a profesorilor, ci a tuturor celor care cred în educație și în puterea acesteia de a schimba mentalități!”, este mesajul ISJ Bistrița-Năsăud.

Video 1 – Ghid de utilizare a testelor antigen pe bază de salivă: https://youtu.be/6OrBMotw3eI

Video 2 – Demonstrație utilizare test antigen: https://youtu.be/SmA9HcWdvcs

Video 3 – Pregaătirea testelor antigen pe bază de salivă: https://youtu.be/P6dbzIdGpKk

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS