Actualitate Recomandări

Primarul Bistriței îi îndeamnă pe cetățeni să-l apeleze telefonic: Răspund de dimineața până noaptea

”Răspund la toate telefoanele de dimineața până noaptea, iar dacă nu pot să răspund, sun înapoi, deci toată lumea poate discuta cu mine”, a spus primarul Bistriței, Ioan Turc. Edilul a menționat că numărul lui de telefon este public pe pagina de Facebook.

”Am venit cu o solicitare, transpusă în programul Primăriei Municipiului Bistrița, unică la nivel național, de extindere a programului de lucru. Se lucrează în Primărie de la ora 7.00 dimineața, dar nu am mai mers până la ora 19.00 pentru că, în derulare, am constatat că nu este nevoie, așa că se lucrează până la ora 18.00, dar practic și cetățenii care merg la serviciu la ora 8.00 și cei care pleacă la ora 16.00 de la serviciu își pot rezolva problemele care țin de Primăria Bistrița.

Am făcut personal verificări legate de modul în care este respectat acest program și, bineînțeles, am grijă, ca prin soluții până la urmă corecte, să iau temperatura modului în care oamenii din Primărie se comportă cu cetățenii.

Și le spun tuturor: în situația în care se simt ofensați, lezați de modul în care li se adresează angajații Primăriei Municipiului Bistrița să mă contacteze personal. Numărul meu de telefon este public, pe pagina mea de Facebook. Răspund la toate telefoanele de dimineața până noaptea, iar dacă nu pot să răspund, sun înapoi, deci toată lumea poate discuta cu mine”, a spus Ioan Turc.

Aceste afirmații au fost făcute în emisiunea ”Politici de fier” de al AS TV Bistrița.

Etichete

35 comentarii

 • De sunt şterse solicitările cetățenilor oraşului de pe pagina de facebook a primarului Ioan Turc şi de pe pagina de facebook a primăriei Bistrița ?

  Nu ar trebui să răspundeți şi la aceste solicitări ?

  • acolo sunt destule solicitari, m-am uitat si io. poate doar injuriile si atacurile la persoana nu sunt lasate.

  • Sunt şterse deoarece la câte proiecte idioate face şi la câte idei tâmpite are la care se mai adaugă şi tâmpenile lui Chereji şi Bălan se blochează pagina de cometari aşa că sunt şterse că altfel cade din nou facebook-ul din toată lumea aşa cum sa întâmplat Luni . Ha, ha

  • Când faci numai prosti trebuie să te aştepți să primeşti şi înjurături. Trebuie să-ți asumi asta că prin incompetența ta şi a aparatului administativ reuşeşti să enervezi multă lume.

  • Nu știu cum să-ți zic, dar sigur are mai multe proiecte decât tine! Când crezi că le știi pe toate, de fapt, nu știi nimic. M-am uitat și eu mai devreme pe pagină și singurul motiv pentru care s-ar bloca ar fi că oamenii transmit felicitări!

  • În mai multe conferințe de presă ziarişti lau întrebat pe primarul Turc de ce şterge mesajele oamenilor de pe pagina lui de facebook , Primarul Turc sa făcut că nu aude şi nu a răspuns .
   Puteți să vă uitați la conferințele anterioare şi o să vedeți aceste faze penibile.

  • Solicitarile se depun la registratura, nu pe Facebook sau pe timponline!

  • La dezbatere publică cu PUZ-ul blocurilor de pe Grănicerilor Turc a fost întrebat de ce şterge comentarilor oamenilor din Bistrița de pe pagina de facebook şi Turc a sa făcut că nu aude şi a refuzat să răspundă .

  • Să facem un calcul scurt distanța pe traseul care se vor îngusta străzile Gării-Decebal-Andrei Mureşanu-Năsăudului ar fi a proximativ 2200m, să zicem că un automobil are nevoie de aproximativ 5m pentru parcare, automobile sunt parcate pe ambele părți a străzi, să zicem că cu un automobil circulă două persoane rezultă: 2200/5×2×2= 1760 de persoane care rămân fără locuri de parcare.
   Acum ghiciți câte plângeri sunt pe pagina de facebook a primarului pe acest subiect ?
   Răspunsul este evident NICIUNA fiindcă sunt şterse. Atunci despre ce vorbim ?!

  • Vă sunt şterse mesajele de pe facebook-ul primarului şi primăriei fiindcă nu sunt limbi în Kourou ( aceasta nu este o expresie injurioasă este locația din Guiana Franceză de unde se lansează racheta europeană Arian pe franceză se citeşte curu ), limbi lafel cum dă consilieru şi Bălan.
   Dați şi voi limbi şi atunci mesajele voastre nu vor mai fi şterse :o)

  • Oare omul care i-sa ridicat aiurea maşina pentru prostia de linie verde ce va posta pe pagina de facebook a primariei şi primarului , oare şi postarea va fi ştearsă ?

 • Il felicit in mod deosebit pe domnul IOAN TURC pentru extarordinara deschidere si atentia afisata pentru noi cetatenii. Ati mai auzit una din asta pe vremea fostului primar care le stia pe toate si noi cei multi eram ignorati de fiecare data cand depuneam o seizare, petitie ? Cunosc foarte bine abordarea trecuta chiar am fost evacuat de doua ori cu Politia Locala din sala CL.
  Intre timp cu noua conducere am avut impreuna cu colegii de la Bistrita Civica si ONG. GAL RURALIS cinci(5) intalniri cu edilii.
  De departe cel mai interesat de subiecte era domnul Primar.
  Va multumesc domnule IOAN TURC si va pot spune ca am devenit colaboratorul si sustinatorul dumneavoastra. Este o diferenta si o abordare uriasa in felul in care administratia se comporta cu cetatenii.

  Va rog sa nu abandonati deloc si sa aveti rabdare cu contribuabilul care strange din dinti ca sa plateasca taxele si impozitele la stat.
  Bistritenii merita toata atentia si fiti sigur ca doar cativa carcotasi prost educati si fara asumarea numelui isi permit sa se porcareasca tot timpul aici si sa nu le placa nimic.
  MULT SUCCES !!!

  • @ Zis Limbă ……, Mulțumim din inimă partidului. Politruci nenorociți voi nu vedeți ce dezastre faceți în oraşu ăsta. Nu vă mai satură pământu.

  • Hai moșule că ești grețos! Așa ode aduceai înainte de 90 partidului și conducătorului iubit.

 • Bravo, asta e transparentza, nu usa translucida a lui Cretzu montata la birou. Oricine are nevoie de primar sau de explicatii intr-o problema stie unde sa-l gaseasca, eu am testat si merge.

 • Un primar ca Turc nu a mai fost! Sa-l poti intalni pe strada si sa te asculte. Poi Cretu era din lemn omule drag.
  Succes si la cat mai multe realizari. Voi incerca sa sun sa vad daca raspunde.

  • Consiliere…din exces de zel și ca să nu mai zică lumea că nu faci nimic,ai băgat comentarii duble??:)). Ești penibil, lasă com urile că oricum nu l ajută cu nimic pe primar ,mai mult întărâți oamenii asupra lui,te știe deja toată lumea că ești „micuțul obraznic” , măcar lasă ne să uităm că ești pe acolo pe banii noștri.

  • Cata ura si cate frustrari… ati devenit obsesivi cu consilierii astia… Prezi are 4 femei, Stelica are alte 4 femei, Turc are tot 4 consilieri si voi tot cu aia aveti treaba. Nu iau ei nici cele mai mari indemnizatii, nu sunt cu nimic diferiti de ceilalti, atat doar ca nu pun gene si nu au interventii la fata (vezi Mihaela dragostea nimenui). Un om mare nu ar cadea atat de jos si nu si-ar ocupa timpul cu astfel de mizerii… Asa ca, nu stiu cine e mic… Bine, pe langa Suciu.

 • Ce nu inteleg comentacii care habar nu au pe ce lume traiesc dar se inseamna zilnic cam o duzina, este ca daca orasul arata dezastros cum spun ei , se datoreaza fix proiectelor angajate si finantate de PSD cand erau la butoane.
  LINIA VERDE cu traseul prost ales si cu desfintarea a 3.000 locuri de parcare , PISTELE de BICICLETE necesare oarecum dar traseele la fel de gresite si noroc ca actuala conducere a dat de pamant cu CENTRUL INTERMODAL care crea o harababura si mai mare.
  Deci domnilor comentaci. Nu Primarul TURC a creat haos ci cei care acuma stau acasa si nu mai conduc Primaria.
  Va intreb la cate sedinte si dezbateri de CL ati fost prezenti de le stiti toate pe dos ? Mai bine scoateti-va baraboii din pamant decat sa semnalizati aiurea aici pe online, ca ziceti numai prostii.

  • @ Degeaba, Ai văzut şi tu ? La telefon au acces doar clientela de partid şi ligvişti gen Bălan.

   Deoarece solitările de pe paginile de facebook ale primărie şi primarului sunt şterse, deoarece dacă aplici pe sondaje cu Stradegia de Dezvoltare şi Planul de Modalitate habar nu ai dacă ți-sa înregistrat ce ai completat tu fiindcă rezultatele nu sunt publicate în timp real şi afişate după ce ai aplicat aşa că rezultatele finale vor fi manipulate aşa cum vor politruci din primărie, deoarece pentru reclamați a fost o aplicați externă City Healt în care puteai avea cât de cât încredere acum a fost înlocuită cu aplicația primăriei în care cei din primărie pot să-ți şteargă şi să-ți manipuleze solicitarea, rezultă că singurul loc unde îți poți spune păsul şi publica solicitarea este în presă asta nu înseamnă neapărat că incopetenți din primărie vor ține seama de ea fiindcă ei oricum sunt în ” lumea lor ” dar măcar nu vor putea spune că nu au ştiut de necazurile tale şi măcar o va vedea toată lumea.

   Mulțumim redacției Timp Online că ne permite să postăm aici necazurile şi solicitările noastră chiar dacă din cauza enervări de cele mai multe ori folosim expresi înjurioase.

   Dacă nici aşa nu sunteți băgați în seamă atunci popularizați măgăriile din oraş pe rețele de socialuzare facebook, TikTok , WhatsApp……

 • Bălan, Şti care este problema ta este că tu eşti doar un amărât de propagadist al PNL şi lumea nu este chiar aşa de proastă şi şia dat seama de aceasta şi toate mesajele-limbile tale sunt interpretate ca spam-uri ale PNL.
  Poți să dai câte spam-uri PNL vrei nu te opreşte nimeni asta nu înseamnă că nu sunt grețoase.
  Mai este problema că aveți nişte propuneri total aiurea.
  Mai ai problema personală cu autorizația.
  Mai ai problema că te dai peste tot mare ecologist dar ai cabană la munte etc….
  În rezumat cam orice postezi tu este interpretat ca spam PNL şi produce greață.

 • Foarte bine dom’ primar, dar ar fi bine sa va uitati in propria ogradă, la unul dintre consilieri care programează doamne măritată din primărie, el e singur cuc, dar ea? Fiti cu băgare de samă ca se pare ca au alte interese consilierii d voastră!

 • Primare ești 112?
  Ocupate de oras, și primărie, le ai lăsat pe mana neștiutorilor de consilieri personali.
  Ce naiba, mai ai timp și de altele sau numai de telefoane și audiențe la birou cu zi cu noapte?
  Fă ți un program că se perinda la primărie unii mai ceva că la Sf moaște iar cățeluși te acompaniază.
  Dumnezeule, trezește te, că lingăii ăștia îți grăbesc sfârșitul la primărie.
  Ai nevoie de doamna de plumb și cățelușii care sa te aprobe și să te curețe de scame, asta îți place?
  Dezamăgire totală ești domnule primar, ne am pus speranțe dar ne am înșelat.
  Nu mai pupi tu primăria in veci.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.