Actualitate

În ce stadiu este proiectul parcării pe un teren al Bisericii Romano-Catolice de pe str. Gh. Șincai

Primarul Bistriței, Ioan Turc, a vorbit într-o conferință de presă despre realizarea unei parcări pe un teren aparținând Bisericii Romano-Catolice de pe str. Gheorghe Șincai, cu intrare de pe str. Lupeni.

”Am finalizat ieri contractul cu Biserica Romano-Catolică, transmis către Episcopia de la Alba Iulia pentru a primi aviz. Nu avem niciun fel de îndoială că acest accept va veni, așa că este o chestiune de ”după sărbători”, după 7-8 ianuarie vom fi în măsură să parafăm acest contract și să dăm drumul la un proiect de investiții. În ceea ce privește modul în care va fi exploatată din punct de vedere economic această parcare, după ce vom semna contractul vom oferi detalii”, a spus primarul.


El a afirmat că parcarea respectivă va respecta toate standardele, cu instalație de preluare a apelor pluviale, instalație pentru iluminat public, sistem de ticketing cu afișaj electronic al locurilor de parcare disponibile.

7 comentarii

 • Astept ca domnul Primar IOAN TURC sa transmita citiorilor care dintre bistritenii de la Bistrita Civica a facut oficiile acum 6 luni si cine a initiat discutiile cu parintele paroh ?.Asta doar asa din pura informare ca sa mai aiba cate ceva de comentat cei care sunt paraleli cu stirile reale.
  Succes in amenajarea parcarii.

  2
  17
  • Stim Balane ca tu ai fost la preotul paroh si tra,la,la.Cum bine zice Leo era de asteptat din partea unui ecologist sa propuna infiintarea unui parculet si limitarea accesului auto in zona.Dar tu nu esti ecologist ci doar un lingau al bucilor groase din primarie ca parcarea aia va fi foar pt trantorii de acolo.Drept urmare ,ca tot vrei ru recunostinta vesnica pentru ce crezi tu in paranoia ta obsesiva ca faci bine pentru oras se va face o petitie in care se va propune ca stabilimentul de pe Somesului sa poarte numele tau la fel si urmatoarea buda publica .

   9
   1
 • # Balan Marius-Horea. Ma asteptam din partea D-vs sa propuneti infiintarea unui parc in acel perimetru si sa pledati pentru acces limitat al autoturismelor in zona istorica. Nu eu v-am dat dislike-ul!

  11
  4
 • LEO si V sunteti paraleli cu ceea ce am intreprins eu de-a lungul anilor.
  Pai tocmai de aceea am intreprins o noua actiune constructiva ca sa pot sa incheia definitiv actiunea privind distrugerea Parcului EMINESCU asa cum se dorea in vremea fostului primar unde urma sa se amplaseze o parcare subterana .
  Informati-va ca lumea si apoi postati.

  2
  4
 • Exista doua parcari in zona : una in piata Mihai Eminescu si una la 200m, pe strada Lupeni. La ce mai este nevoie de o parcare acolo? Sa nu aiba de mers prea mult pe jos angajatii primariei cand vin cu masina la serviciu?

  3
  2
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS