Social

În ce zi se colectează pubela galbenă în cartierul Unirea, luna aceasta

ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud informează că, luna aceasta, pubela galbenă pentru deșeurile reciclabile din plastic / metal din localitatea componentă Unirea se colectează miercuri 28 februarie.

Cartierul Unirea începe de la străzile Agrișului – Zmeurei – Strugurașului – Izvorul Rece – Ulmului – Valea Rusului – Emil Rebreanu.

De anul acesta, în Unirea colectarea se face în a 4-a săptămână din lună, în ziua de miercuri.

”În Cartier UNIREA din Bistrița, pubela galbenă se colectează MIERCURI 28 FEBRUARIE 2024.

Începând cu acest an, pentru CARTIER UNIREA din Bistrița, pubela galbenă se ridică în a 4-a săptămână din lună, în ziua de miercuri. Această modificare în programul de colectare vine pentru a îmbunătăți serviciile de salubritate pentru utilizatorii din Bistrița.

Vă recomandăm să scoateți din timp pubela galbenă în fața porții – cu o seară înainte sau dimineața foarte devreme pentru a nu perturba programul de colectare a operatorului de salubritate. Dacă aveți cantități mai mari de deșeuri reciclabile din plastic / metal, vă rugăm să le puneți în saci transparenți și să le scoateți împreună cu pubela galbenă – operatorul de salubritate Supercom va ridica miercuri 24 FEBRUARIE 2024 și acești recipienți odată cu pubela galbenă.

Vă rugăm să NU scoateți alte tipuri de deșeuri pe lângă pubela galbenă (menajer sau reciclabil – hârtie / carton și sticlă), deoarece operatorul de salubritate va ridica strict deșeurile reciclabile din plastic / metal. De asemenea, va rugăm să separați corect deșeurile în gospodărie și să nu amestecați deșeurile reciclabile între ele, fiecare fracție de deșeuri reciclabile având programul ei de colectare”, transmite ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud.

3 comentarii

 • Ar fi bine să adăugați și calendarul colectării, acel fluturaș distribuit de Supercom, ca să știe toți locuitorii din Unirea că ridicarea containerului galben se face, începând cu ianuarie 2024, în cea de-a 4-a zi de miercuri din lună.
  Nu în cea de-a 3-a, ca până acum. Să nu împânzească aiurea DN17 cu containere, ca să aibă tirurile ce răsturna. 🙁

  • Bună ziua. Pe calendarul tipărit și pe calendarul afișat pe site-ul http://www.adideseuribn.ro este specificată această modificare de program. De asemenea, încercăm să promovăm cât mai bine această modificare din calendarul de colecrae pentru anul 2024. Vă mulțumim.

   2
   1
 • De acord că este specificată această modificare. Doar că majoritatea locuitorilor din Unirea încă merg după vechiul program de ridicare container galben. Și își scot aiurea deșeurile plastic/metal……
  Oameni buni, e simplu:
  -a patra miercure din lună, nu a treia! :))

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS