Social

În comuna Chiochiș, va fi extinsă rețeaua de gaze naturale

Agenția pentru Protecția Mediului Bistrița-Năsăud anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare fără evaluarea impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Inființare și extindere rețele de distribuție gaze naturale în comuna Chiochiș, județul Bistrița-Năsăud”, amplasat în localitatea Vița, comuna Nușeni, localitățile: Chiochiș, Apatiu, Bozieș, Buza-Cătun, Chețiu, Jimbor, Manic, Sânnicoară, Strugureni, Țentea, comuna Chiochiș, județul Bistrița-Năsăud, titular: COMUNA CHIOCHIȘ.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul A.P.M. Bistrița-Năsăud, din municipiul Bistrița, str. Parcului, nr. 20, în zilele de luni-joi, între orele 9.00-15.00 și vineri, între orele 9.00-13.00, precum și pe site-ul agenției http://anpmbn.anpm.ro.

Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de: 05.04.2021.

2 comentarii

  • Daca veti proceda ca acum vreo 26 de ani ,cand ati intins tevile in toate satele si nu s-a realizat aproape nimic,atunci mai bine nu zapaciti oamenii.Cand va ganditi ca munciti un an pt a va procura lemne pt iarna si noi avem atata gaz si nu-l exploatam ,ne dam seama cat de prost ne gospodarim.Ar trebui facut orice efort sa ajungem sa avem gaz si apa.Suntem ,totusi,in secolul XXI!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.