Actualitate

În curând, parcări în Independenței Nord și Subcetate. Cum merg lucrările pe str. Simfoniei și Valea Ghinzii

(FOTO) În zona Pieței Independenței Nord, unde s-au restrâns rândurile de mese și se eliberează spații ocupate de chioșcuri vechi, Direcția Servicii Publice lucrează la amenajarea unei noi parcări. După un nou strat de asfalt, urmează numerotarea și trasarea a zeci de locuri de parcare, una dintre primele variante alternative implementate de municipalitate pentru a atenua din deficitul care le creează probleme proprietarilor de autoturisme, odată cu noile proiecte de infrastructură din municipiu, spune primarul Ioan Turc.

”De fapt, în locația de pe Independenței Nord vom implementa și un proiect pe fonduri europene care va include supraetajarea altor locuri de parcare, dar și modernizarea pieței rămase și a întregului areal”, a precizat primarul.

În cartierul Subcetate, amenajarea a 126 de locuri de parcare e în grafic, executantul LDP dând asigurări că investiția va putea fi recepționată la finalul lunii octombrie.

”Pe de altă parte, am cerut ferm conducerii LDP să urgenteze activitățile prevăzute pentru strada Simfoniei, unde, de luni, vor începe lucrările pentru canalizare, urmate de bordurare și primul strat de asfalt. Este important ca ritmul pe acest șantier să fie unul bun, pentru ca disconfortul creat cetățenilor să fie cât mai mic. În ultimele zile, pe această stradă au avut loc unele intervenții ale Electrica, iar de acum se poate trece la următoarele stadii din proiect. Pe Valea Ghinzii, asfaltarea continuă conform programului, vremea bună facilitând execuția fără probleme pe acest șantier”, a menționat Ioan Turc.

https://www.facebook.com/ioanturcpnl/posts/886191555637359

11 comentarii

 • Oradea si Brasov au in lucru parcari eco, cu panouri care sa acopere masinile.
  La noi nici macar copaci
  Va topile talpile asfaltul ala la vara
  Sa va ganditi la asta la urm alegeri.

 • Primarul e deja in elementul lui. Stie ce sa ceara si chiar obtine, mai ales ca vorbim de constructori cam obisnuiti cu delasarea.

 • Bună seara! Unde pot sa comand și eu câțiva postaci?! Sa posteze pentru mine astăzi ca sunt in vizită la cineva și nu am timp acuma. Ideea e aceeași (spuneți că e bine că primarul „e cu ochii pe ei”) nu trebuie mult modificat. Merci

 • Il invitam pe domnul primar sau organele abilitate sa verifice si programul de lucru a domnilor care au castigat lucrarea.La ora 14.00 nu mai vezi pe nimeni in zona.
  Pe Valea Sigmirului este o groapa lasata mostenire de cei de la Aquabis din 20 iulie si nu sa deranjat nimeni sa o repare.Probabil se vor mobiliza cand o sa fie ceva pagube materiale sau accidente.

  • Programul de lucru a firmelor private este strict treaba lor… obligatia lor este sa finalizeze lucrarile pana la termenul limita… ei isi fac programul cum vor…

 • In fosta Piata Independentei Nord este o situatie penibila:S=a desfiintat piata de fructe si legume si pe acelasi spatiu se vand produse second hand.Asa…nici la Craciun nu vom vedea masini parcate! Ne place imaginea fotogenica a primarului,dar intrebam :unde este aministratorul orasului? Pt ca ,mi se pare ca el ar trebui sa iasa la astfel de treburi!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS