Actualitate

În Spania se va putea merge doar cu pașaport de vaccinare

În Spania, unde muncesc majoritatea conjudețenilor noștri, se va mai putea merge doar cu paşaport de vaccinare. Măsura ar urma să fie adoptată începând cu luna mai a.c.

Ministrul turismului din Spania, Reyes Maroto, a declarat miercuri că ţara sa ar putea începe să folosească paşaportul de vaccinare împotriva COVID-19 în luna mai, atunci când târgul internaţional de turism FITUR urmează să aibă loc la Madrid, scrie Reuters.

“Am putea fi în măsură să începem să implementăm paşaportul digital (când FITUR începe pe 19 mai)”, a precizat ea pentru postul un post de televiziune, scrie Agerpres.

Confruntaţi cu o pandemie care a ucis peste 900.000 de persoane în Europa şi a împins continentul în cea mai adâncă recesiune, liderii din Uniunea Europeană au fost de acord să colaboreze în privinţa unor certificate de vaccinare pentru a da un impuls industriei turismului, grav afectată de pandemia de COVID-19.

Etichete

5 comentarii

  • Cea mai importantă prevedere, din ,,certificatul de naștere ” a UE, adică libera circulație a persoanelor și mărfurilor, s-a dus pe apa sămbetei. Sigur, materia primă, resursele umane și materiale mai pot circula, doar dus.
    PĂREREA MEA!

  • Mare adevar ai vorbit, să stea acolo și să se trateze, nu să vină toți bolnavi înapoi în țară, fiindcă nu ne permitem să le m-ai asigurăm sanatatea, fiindcă suntem prea puțini contribuabili. Foarte bine punctat.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS