Actualitate

Controale ale Jandarmeriei pe Valea Someşului

Jandarmii au organizat o acţiune independentă specifică privind prevenirea tăierilor şi transportului ilegal de material lemnos.

Acţiunea s-a desfăşurat pe Valea Someşului, pe raza localităţilor Rebrişoara, Maieru, Feldru, Sîngeorz-Băi, Rodna, Şanţ şi Valea Mare.

Jandarmii bistriţeni au depistat mai multe persoane care au fost surprinse în timp ce transportau material lemnos cu 6 atelaje hipo, respectiv cu remorca unui tractor, fără a respecta prevederile legale în vigoare.

Astfel, au fost aplicate 7 sancţiuni, din care o amendă în valoare de 800 de lei şi şase avertismente scrise, informează Inspectoratul de Jandarmi Județean.

La acţiune au participat jandarmi din cadrul Detaşamentului 3 Jandarmi Năsăud, jandarmi montani din Rodna, din cadrul Detaşamentului 1 Mobil Bistriţa şi Compartimentul Prevenirea şi Combaterea Faptelor Antisociale.

Astfel de acţiuni privind depistarea delictelor silvice vor continua pe toată perioada sezonului rece pentru a descuraja faptele de natură contravenţională şi penală în domeniu.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS