76 de cadouri de la CJ, ADI Apă-Canal şi ADI-Deşeuri pentru „Camionul de Crăciun în Basarabia”

Holistic

Angajaţii Consiliului Județean Bistriţa-Năsăud, ai ADI Apă-Canal şi ADI- Deşeuri au cumpărat 76 de pachete pentru „Camionul de Crăciun în Basarabia”, anunţă CJ Bistriţa-Năsăud pe Facebook.

„Colegii noștri din Consiliul Județean s-au solidarizat cu campania Camionul de Crăciun în Basarabia organizat de Tășuleasa Social și Die Johanniter. În urma acțiunii colegilor noștri și a celor de la ADI Apa-Canal și ADI Deșeuri, 76 de cadouri vor ajunge la copilașii din Raionul Glodeni, Basarabia. 

Până în data de 17 ianuarie și dumneavoastră puteți aduce bucurie pe chipul unui copilaș, prinachiziționarea unui cadou în valoare de 144 de lei, pregătit de Selgros Bistrița. Mai multe informații despre campania Tășuleasa Social pe www.tasuleasasocial.ro”, a scris CJ pe Facebook.

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads-sub articol

Comentarii

 1. gânditorul de la Hamangia

  Din ce le întrece peste salariul meritat, pot linniștiți să dăruiască. Văduva din Templu a avut doar un taler, și pe acela l-a dat să-i ajute pe cei mai nevoiași decât ea, dar ”nu s-a pozat” !!!

  (7)
 2. Toata stima copile! Ție și familiei TALE!

  De luat aminte!
  Sâmbătă… la Selgros. Un copilas de vreo 5 anisori vede pachetele facute deja si care ar trebui trimise si isi intreaba, probabil mama, ce sunt „alea”. I se raspunde si revine cu alta intrebare: nu cumperi si tu ca sa trimiți? Raspuns: atunci nu iti mai cumpăr ție, lego. Nu voi mai avea bani. Copilul: bine mama. O sa imi cumperi alta data. Deci ?! Cine ar trebui fotografiat?! Acel copil sau acești bugetari pentru care 150 de lei nu e un efort?! Am recunoscut în imagine o doamnă care este si consilier local. Activitate acolo…ZERO…dar bani încasează. Putea lua câteva cadouri din acea indemnizatie.
  Pachete?… sunt multi alții, pe care nu ii fotografiază nimeni… cumparand pachete, sau trimițând bani in contul inițiatorilor campaniei. Acelora… toata stima.

  (15)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.