Social

Încă doi infectați în familia asistentei comunitare, angajată la Primăria Feldru

Soțul asistentei comunitare din Feldru – angajată la Primărie – care a fost depistată cu noul coronavirus a fost depistat și el pozitiv, iar fiica ei, de asemenea. Potrivit unor surse din comună, singurul care nu are noul coronavirus este băiatul celor doi, care a revenit din străinătate.

Cel mai probabil va fi extinsă ancheta epidemiologică și la Administrația Finanțelor Publice Năsăud, unde lucrează soțul doamnei.

2 comentarii

  • Nu vreau să acuz pe nimeni,am mai spus,pericolul de a fi infestat există pt oricare dintre noi,dar să-ți trimiți angajata primăriei în vizită la bolnavi,să le ducă medicamente la cei bolnavi de diabet,să meargă cu poliția pe la cei veniți din străinătate și carantinați,fără să-i asiguri echipament de protecție,cred că nu-i în regulă.Mai mult,spui că e posibil să fi luat virusul de la copil,care ulterior e găsit negativ.În acest moment zeci de familii sunt îngrijorate,colegii din primărie,chiar dacă nu a fost la primărie în ultima săptămînă cînd s-a simțit mai rău,au fost colege la ea acasă în vizită.Colegii soțului din Trezoreria Năsăud,polițiștii din Feldru pe care i-a însoțit pe la cei carantinați și izolați,persoanele bolnave care au fost vizitate.Să le dea Dumnezeu sănătate tuturor,dar situația e gravă.

  • Vai dar multe mai stiti măi domnul Buftea (după cum scrieti numai dumneavoastra puteti fi ). Ati fost dumneavoastra cu doamna sa vedeti la ce oameni umbla prin sat și cu ce medicamente umbla? Ati fost dumneavoastra cu doamnele angajate la primărie, la doamna acasa ca sa stiti sigur ca au vizitat-o?? Nu cred! Si in ceea ce privește echipamentul de protectie, stați liniștit ca a avut. Nu va mai băgați nasul doar ca sa va aflati in treaba pentru ca nu impresionați pe nimeni cu impresiile pe care le aveti doar dumneavoastra! O zi bună va doresc!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.