Actualitate Politică

Încă doi primari, unul de la PNL şi altul de la PDL, s-au înscris în Partidul Liberal Reformator

Alţi doi primari, unul de la PNL şi celălalt de la PDL, au depus actele care atestă trecerea la Partidul Liberal Reformator, pe baza ordonanţei de urgenţă care permite migraţia aleşilor locali fără ca aceştia să îşi piardă mandatul. Alături de ei au intrat în PLR şi o serie de consilieri locali din cele două comune.

Surse politice au precizat că la Partidul Liberal Reformator au trecut oficial primarul comunei Romuli, Ioan Moniţa, şi şapte consilieri locali, dar şi primarul din Mărişelu, Toma Someşan, care a candidat în 2012 din partea PDL, împreună cu opt consilieri locali.

Până acum, la PLR au mai trecut consilierii judeţeni Dorin Popescu, vicepreşedinte al CJ, Mircea Mereuţă, Mirela Cârcu, consilierii municipali Gelu Muthi şi Marius Armean, primarii comunelor Livezile, Traian Simionca, împreună cu opt consilieri locali, şi Şieuţ, Ioan Dedean, alături de cinci consilieri locali.


În perioada următoare se aşteaptă înscrierea în PLR a primarilor din Poiana Ilvei – Eugen Benţa, Miceştii de Câmpie – Dumitru Bendean, Sânmihaiu de Câmpie – Ioan Mate, Silivaşu de Câmpie – Ioan Cămărăşan.

Aleşii locali care îşi vor schimba formaţiunea, în termenul de 45 de zile prevăzut de OUG, o vor putea face o singură dată, ordonanţa prevăzând şi că opţiunea este pentru partid, organizaţie a minorităţilor naţionale sau statut de independent.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS