Social

Încă o amendă de 30.000 de lei pentru aruncarea deșeurilor în natură

Camerele de supraveghere instalate de inspectorii Corpului de Control al ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud au mai surprins un cetățean certat cu bunul simț care a abandonat deșeuri în natură.

”În permanență, Corpul de Control al ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud monitorizează prin camere video, zonele predispuse abandonului de deșeuri din județul nostru. Din păcate, încă descoperim cetățeni care nu înțeleg că abandonarea deșeurilor în natură nu este o soluție, iar dacă sunt prinși plătesc amenzi usturătoare.

Cetățeanul H.V., domiciliat în orașul Năsăud, a fost identificat de către Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud și sancționat cu 30.000 lei pentru abandonarea de deșeuri pe raza localității Liviu Rebreanu. Fapta a fost cu atât mai gravă cu cât această persoană iresponsabilă a abandonat un cadavru de animal, punând în pericol sănătatea comunității. Toate dovezile necesare identificării și sancționării acestui individ au fost oferite de inspectorii Corpului de Control al ADI Deșeuri.

În condițiile în care în prezent operatorul de salubritate colectează de la poarta casei orice tip de deșeuri, nu putem înțelege iresponsabilitatea și lipsa de bun simț a unor cetățeni care aleg să transforme natura în coșul lor de gunoi. Și orice persoană care va fi prinsă procedând în acest mod va fi drastic sancționată”, transmite ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud.

6 comentarii

 • Tara lui peste prajit !
  Orice srl dubios are chitantier de amenzi si ne intrebam de ce romanii fac pipilica cu bolta pe orice regula !
  Pe timpul lui ceașca politia si instanta de judecata dadeau de obicei amenzi !
  Acum orice neterminat facut in epubeta are dreptul de a da amenzi !

  2
  15
 • Ce bine ar fi daca s-ar aplica și pentru bizonii din trafic….acolo nu pot fi valorificate filmările video că nu sunt omologate. Le pot folosi pe cele de la ADI, ora fi omologate?

  15
 • este permisa aruncarea deseurilor in containerele ingropate si in containerele de langa cele ingropate?
  Ma refer la containerele si la locurile amenajate in zonele de case.
  De multe ori am deseuri mai voluminoase, care nu pot fi aruncate in pubela neagra (din cauza volumului) si nu stiu ce sa fac cu ele. Unde le duc?

  • Este centru de colectare pentru deșeurile voluminoase(inclusiv mobilier vechi, deșeuri din demolări, în anumite limite)

   1
   2
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS