Sport

Încă o handbalistă de top vine la Gloria

Echipa de handbal feminin Gloria 2018 Bistrița-Năsăud continuă să se întărească în vederea noului sezon, în care va evolua și în cupele europene (tururile preliminare ale EHF European League).

Este vorba de extrema dreaptă Nina Bulatovici, handbalistă din naționala Muntenegrului.

”Am mulți prieteni care joacă în România și de la ei am auzit multe lucruri bune despre această țară, precum și despre Liga națională care este foarte puternică. Sunt convinsă că va fi o experiență extraordinară pentru mine, iar jocul într-o ligă ca aceasta mă va ajuta să cresc ca jucătoare. Salutări tuturor suporterilor din Bistrița. Sper că vom trăi victorii maxime și emoții frumoase în acest sezon. Ne vedem în curând la Bistrița, unde vom striga “Haide, Gloria!”, spune Nina Bulatovici.

Ea și-a început cariera la WHC Buducnost, alături de care a câștigat de 5 ori campionatul muntenegrean și Cupa Muntenegrului, de 2 ori Liga Regională de handbal. A ajuns în sferturile de finală ale Ligii Campionilor în sezoanele 2020/21 și 2018/19, iar în sezonul 2022/23 a ajuns în optimile de finală. Cu echipa națională a Muntenegrului, în anul 2022, a câștigat medalia de bronz la Campionatul European.

Celelalte noutăți anunțate până acum de gruparea bistrițeană sunt Natalia Nosek (Polonia), Gnonsiane Niombla (Franța), Ida-Marie Moesgaard Dahl (Danemarca), Seynabou Mbengue Rodriguez (Spania). 

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.