Actualitate

Încă o zi fără apă potabilă pe str. Sucevei, unde s-a produs o nouă avarie (FOTO)

După ce duminică strada Sucevei din Bistrița și străzile adiacente au rămas fără apă potabilă în urma unei avarii la intersecția cu str. Andrei Mureșanu, luni dimineață o nouă conductă s-a spart în zonă.

Mai exact, s-a produs o nouă avarie pe strada Sucevei, la intersecția cu str. Emil Gârleanu, astfel că apa s-a revărsat din nou în stradă și în parcări, ne-a transmis un cititor, alături de câteva fotografii.

De altfel, Aquabis a anunțat luni dimineață că între orele 08.15 și 20.00 se sistează total furnizarea apei potabile pe strada Sucevei și pe străzile adiacente pentru realizarea lucrărilor de remediere a unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție a apei.

Etichete

7 comentarii

  • A promis primaria ca se vor spala strazile?
    S-a tinut de cuvant, sa mai aud acuma comentarii de la carcotasi! 🙂

  • Aquabis ne obliga sa platim si apa de ploaie nu doar cea consumata si nu este capaila sa-si modernizeze reteaua de atatia ani. Parca vad ca dupa ce repara strada vin si ei sa o sparga din nou dupa cei de la Electrica si acum cei de la E-ON!

  • Hai ca se poate, putem sa lasam o strada fara apa potabila pentru mai mult de 3 zile. Eu zic sa o tinem asa o saptamana macar. Si unde reparam azi, diseara sa se sparga iar.

    • Bilie… hai că ai nimerit-o. Uite că a venit și ziua patra… Și în ritmul ăsta avem foarte mari șanse să ajungem la o săptămână, exact cum ziceai tu.

  • Să nu uităm că tot calvarul a început încă de sâmbătă 7 mai, când a fost exact aceeași situație începând de pe la orele 11 dimineața și până la ora 3:00 după masă inițial, continuând ulterior cu sistarea furnizării apei “potabile” până târziu în noapte. Desigur, oamenii grijulii de la Aquabis au anunțat (și) avaria de sâmbătă pe situl lor. E drept că de vreo două-trei ori pe parcursul serii s-a reluat furnizarea apei pentru perioade foarte scurte de timp, suficiente pentru a spăla un vas și a trage apa la WC.

    • Tocmai m-am întors de la Carrefour Moldovei… de-abia mai aveau pe rafturi câteva peturi de apă plată la 5 l. Casierița zicea că n-au mai vândut atâta apă plată câtă auvândut în ultimele zile de când lucrează ea acolo…!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS