Actualitate

Încă un magistrat de la Judecătoria Bistrița s-a retras la pensie

Klaus Iohannis, Președintele României, a semnat decretele de pensionare pentru mai mulți magistrați din țară, printre care și un magistrat de la Judecătoria Bistrița.

 Este vorba despre Doina Monica Nemet, desemnată în calitate de judecător titular pentru executarea atribuţiilor de supraveghere a executării pedepselor şi a măsurilor privative de libertate la Penitenciarul Bistriţa, care a ieșit la pensie.

Doina Monica Nemet a fost numită în funcția de judecător la Judecătoria Bistrița în anul 2000 de către președintele de atunci al României, Emil Constantinescu. În anul 2007 a fost numită președinte al Secției Penale a Judecătoriei Bistrița.

Conform celei mai recente declarații de avere, Doina Monica Nemet are terenuri la Satu Mare și Bistrița, respectiv două apartamente în aceste orașe și economii în bănci.

În 2021, menționa în declarația de avere că are indemnizația lunară de 14.928 de lei.

7 comentarii

  • toti putem pana la urma, draga veveritz, sa ne platim facturile.
   Singura diferenta e ca unii stau l a17 grade in casa in timp ce altii la 24. Asta e singura diferenta.

   33
   9
  • Sigur ca da , draga @ mosule !!!
   Doar ca cei care stau la 17 grade o fac de nevoie, iar cei care stau la 24 …li se rupe !!
   DAR…li se rupe…pe banii NOSTRI !!!

   30
   6
 • A lucrat 21 de ani, jumătate cât noi majoritatea și va avea o pensie „specială”.
  Bravo parlamentarilor noștri aleși să ne reprezinte cum zic ei mereu.

  6
  2
  • Să-i mulțumim lui Valeriu Stoca că (aici cacofonia se impune) de la PNL, a dat legea 142/1997 prin care dă magistraților pensii speciale nesimțite și nemeritate.
   Pensiile speciale a magistraților sunt cele mai multe și cele mai mari și vin după o serie de multe alte privilegii printre care chiriile și ratele la locuințele lor de lux sunt plătite de noi.

   12
   3
 • Uffff! Încă o pensie specială de plătit! Cum se întâmplă în majoritatea cazurilor la ăștia pensionați special, penzioaca va fi mult mai mare decât salariul. Oare câți ani are „distinsa” „doamnă”? Unii ies la pensie la 65 de ani sau la 63, după zeci de ani de muncă dificilă, extenuantă fizic și psihic, iar pensia nu le ajunge pentru un trai decent nicio săptămână, iar specialii, după 20 și un pic de ani munciți, la aproximativ 50 de ani, ce să vezi, se pensionează cu niște pensii la care un muritor de rând nici nu visează! Se prevalează de stresul trăit… Să fim serioși, nu i-a pus nimeni să se facă majistrați. Iar activitatea în majistratură este foarte stresantă. Chiar foarte, foarte stresantă. Nu reușesc să-și numere banii și privilegiile. Că la cât de mare e corupția și infracționalitatea în această țară cu iz de trib, zici că doar de asta se ocupă! Din păcate, avem de a face cu două Românii: cea a „jmekerilor”, statul mafiot unde se încadrează justiția, securitatea, miliția, politicu făurit de iliescu și vechea securitate, foarte mare parte din așa-zisa mass-medie și, evident, acoliții lor, respectiv România populimii, cea săracă, fără perspective, cea ce-și roade codrul de pâine și cea păcălită de fiecare dată de aceiași hoți. Majistraților, la cât de „bine” își fac treaba, tot la câteva luni li se cresc salariile. Unde mai pui că preșoiu și coaliția hoților și nemernicilor vor să le plătească și ratele la case, din banii noștri, noi, n-avem decât să îndurăm toate aceste mizerii. Le fac pentru că au cu cine. Pentru că suntem un popor laș, slab și dispus să se lase călcat în picioare, iar mafia fsnistă știe acest lucru. Ce am trăit pe vremea adelului năstase și în vremea pdl-ului (regăsit azi în penaleu, aripa securistă a psdeului) era lux în raport cu ce ni se întâmplă astăzi. Ne găsim într-o situație tragică, veți vedea doar să vină iarna și costurile tot mai mari. Fie ne vom revolta cu toții și vom lua atitudine, fie ne vom îngropa pe veci.

  10
  3
 • Waw…nu o sa mai avem flotanti cu masini de Galati,Braila,Dambovita,Giurgiu ,Ialomita ,Dolj etc prin oras.Prietenii stiu de ce…

  1
  1
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.