Actualitate

Încă un tânăr prins drogat la volan. Nu avea permis de conducere

Aproape că nu trece zi fără măcar un caz de tânăr aflat la volan după ce a consumat substanțe psihoactive. Azi-noapte, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Bistrița au depistat în trafic un șofer aflat sub influența metamfetaminei, cel mai des întâlnit drog în rândul celor depistați în trafic.

Polițiștii au oprit pentru control un autoturism pe raza municipiului Bistrița și au identificat șoferul acestuia, un tânăr de 22 de ani din Dumitra.

În urma verificărilor, s-a constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ.

Polițiștii au dispus testarea șoferului cu aparatul DrugTest 5000, rezultatul fiind pozitiv în cazul substanței metamfetamină. Bărbatului i-au fost totodată recoltate și mostre biologice la spital.

A fost întocmit un dosar penal cu privire la aspectele constatate, urmând documentarea faptelor.

De asemenea întrucât tânărul nu a putut justifica prezența pe stradă, conform prevederilor Legii 55/2020, polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale a acestuia cu amendă în cuantum de 500 de lei, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud. .

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS