Social

Incendiu la ferma primarului din Teaca

Un incendiu a izbucnit în ultima zi din an la ferma de animale a primarului din Teaca, Iustian Muntean, situată pe strada Archiului. Un fum gros a cuprins zona, după ce un buldoexcavator, situat lângă un grajd, a luat foc. Angajaţii fermei a scos animalele din grajd ca să le salveze, iar pompierii de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Teaca au intervenit imediat.

Din fericire, focul a fost stins înainte să fie afectată ferma sau să fi avut cineva de suferit.

 

Etichete

3 comentarii

    • Nu, in Romanica este bine doar daca esti ajutat de catre stat!? Daca este primar trebuie sa traiasca doar din mila cuiva si daca se poate sa stea cu mana intinsa, doar i se face cuiva mila sa-si plateasca darile la stat!

  • Săracul Primar. Mă intreb cum de acest individ care prosperă cu nemiluita se mai afla în libertate. Un nesimțit care are o strategie bine pusă la punct. Spre exemplu, asfalteaza drumurile agricole care facilitează accesul la fema lui, podgorii, lacuri, terenuri agricole sub scuza ca acestea sunt schemele de finanțare. Așa prosti sa fim? Ce face DNA? Aa……uitasem. Are grija PSD de justiție. Of….tara mea. Trăiască marele Primar, ca a făcut de toate și o sa mai facă.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.