Actualitate

Incendiu la o casă de pe str. Ghinzii din Bistriţa. O femeie, transportată la spital (FOTO)

Trei autosopeciale de lucru cu apă şi spumă au intervenit pentru a stinge un incendiu la o casă de locuit situată pe strada Ghinzii din Bistriţa. Un echipaj de prim-ajutor SMURD a preluat o femei de 63 de ani care suferise un atac de panică şi a transportat-o la spital. Flăcările au fost stinse în aproximativ o oră.

”Joi, 11 iunie a.c., la ora 10.55, prin numărul unic de urgenţă 112 a fost anunţat un incendiu la o casă de locuit, regim de înălţime P + 2, situată pe strada Ghinzii din mun. Bistriţa. Imediat, la locul solicitării, au fost alocate patru echipaje de intervenţie cu trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi un echipaj de prim ajutor SMURD. Acesta din urmă a preluat o femeie în vârstă de 62 de ani, cu atac de panică, şi a transportat-o la spital pentru investigaţii medicale suplimentare”, informează ISU Bistriţa.

Incendiul se manifesta cu flacără deschisă în interiorul încăperilor de la parterul imobilului şi ameninţa să se extindă la etajele superioare şi la casele învecinate.

1 incendiu ghinzii 15 2 incendiu ghinzii 15 3 incendiu ghinzii 15 4 incendiu ghinzii 15

Intervenţia a fost orientată în două direcţii, pe de-o parte, localizarea şi lichidarea focarelor, iar pe de altă parte, protejarea clădirilor învecinate, aflate la mică distantă faţă de zona de manifestare a incendiului.

Flăcările au fost stinse în circa o oră, însă echipaje ale pompierilor au rămas în zonă pentru îndepărtarea elementelor de construcţie care prezentau riscul prăbuşirii.

Cauza probabilă este în curs de cercetare.

5 incendiu ghinzii 15 6 incendiu ghinzii 15 7 incendiu ghinzii 15 8 incendiu ghinzii 15

Foto: ISU Bistriţa

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.