Actualitate

Incendiu la o casă din Livezile, pornit de la o afumătoare. Trei persoane, asistate medical

Pompierii militari bistrițeni au stins un incendiu izbucnit la o casă din localitatea Livezile. Prima intervenție a fost asigurată de SVSU Livezile, când focul se manifesta la acoperișul casei (P+1E) pe o suprafață de aproximativ 150 m pătrați, cu pericol de propagare la etaj, la anexele aflate în apropierea focarului cât și la casa învecinată.

La scurt timp au ajuns și forțele Detașamentului de Pompieri Bistrița, care au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului cu două autospeciale de stingere și o autospecială de intervenție la înălțime, precum și autospeciala de stingere a pompierilor voluntari.

Incendiul a fost localizat și lichidat în limitele în care se manifesta în momentul sosirii forțelor la locul intervenției, fiind afectat doar jumătate din acoperișul casei, până la locul unde erau montate panouri solare, acestea nefiind afectate vizibil de incendiu.

Incendiul s-a propagat de la o afumătoare alipită casei, informează ISU Bistrița-Năsăud.

Două persoane au făcut atacuri de panică, iar a treia (bărbat) a suferit arsuri superficiale la nivelul palmelor. Toate cele trei persoane au fost asistate de paramedicii SMURD, la fața locului, refuzând transportul la spital.

Foto: ISU BN

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.