Actualitate

Incendiu la o gospodărie din Feldru. Casa și o anexă, în flăcări

Un incendiu a izbucnit la o casă din Feldru în noaptea de luni spre marți. Au luat foc casa și anexa pe o suprafață de aproximativ 200 mp.

Incendiul a izbucnit puțin după ora 04.00, iar la stingerea lui au intervenit pompierii voluntari din Feldru și pompierii militari, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Când au sosit pompierii la locul intervenției incendiul se manifesta violent la acoperișul casei, existând riscul unei explozii la un stand de 12 butelii GPL lipit de peretele casei.

Din fericire acestea au fost scoase la timp din zona de pericol de către pompierii militari, două fiind extrase din interiorul locuinței.

În urma incendiului au ars aproximativ 200 mp din acoperișul casei, 160 mp tavane, pereții interiori, mobilier, electrocasnice, acoperișul anexei și 5 mp de cherestea.

Etichete

1 comentariu

  • Doamne, era o casă, atât de frumoasă, cu zeci de trofee de vânătoare, frumos amenajată. Din păcate fiind din lemn, a ars în întregime. Sper comunitatea să ne mobilizăm și să venim în sprijinul familiei pentru construcția alteia. Se poate întâmpla oricui.

    20
    2
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS