Social

Incendiu puternic la Unirea, la un atelier de reparații și o casă. Au ars cantități însemnate de electrocasnice

Detașamentul de Pompieri Bistrița a intervenit azi-noapte în localitatea componentă Unirea la un incendiu izbucnit la un atelier de reparații echipamente electrocasnice, informează ISU BN.

Incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de un consumator lăsat sub tensiune în atelierul de reparații electrocasnice (efectul termic al curentului electric).

În momentul sosirii la locul solicitării, incendiul se manifesta generalizat la nivelul atelierului de reparații, acoperișului casei tip duplex și a unei cantități însemnate de electrocasnice stivuite în curtea interioară.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

În urma incendiului, a fost distrusă o suprafață totală de aproximativ 380 mp, constând în atelierul de reparații electrocasnice, acoperișul și mansarda imobilului (casa tip duplex). S-a reușit evacuarea unor bunuri de la nivelul parterului imobilului care a fost protejat de flăcări.

Pentru gestionarea situației au fost alocate succesiv la locul incendiului șase echipaje de pompieri militari și voluntari din cadrul Detașamentului de Pompieri Bistrița și SVSU Bistrița și Livezile, precum și o autospecială de primă intervenție și comandă.

Foto: ISU BN

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS